30 de març 2012

Presentació UMST 2012 a Andratx

 Avui vespre ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament d'Andratx la presentació de la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2012 amb en Rafa Medina (Tintín) com a convidat d'honor on ens ha explicat les seves vivències al llarg dels dos darrers anys amb el UMST.
Han vingut molts d'amics de Palma que hem pogut gaudir de les explicacions d'en Dani Salas i el material que haurem de dur enguany així com escoltar a en Rafa que ens ha fet riure molt.
Gràcies a tots els que heu vingut!!
Juan, Paco i Jose Manuel...
Dos cracks...

Esta tarde ha tenido lugar en la sala de plenos del Ayuntamiento de Andratx la presentación del Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2012 con Rafa Medina (Tintín) como invitado de honor donde nos ha explicado sus vivencias a lo largo de los últimos dos años en el UMST.
Han venido muchos amigos de Palma que hemos podido disfrutar de las explicaciones de Dani Salas y el material que deberemos llevar este año así como escuchar a Rafa que nos ha hecho reir mucho.
Gracias a todos los que habeis venido!!
Ramón, Elena i Fernanda... llestos per la Trail

1 comentari:

  1. Aquest any no podrà ser, però de cara a l'any que ve aquesta cursa crec que estarà marcada en vermell al meu calendari
    Salut!!!

    ResponElimina