16 de gener 2012

Sa Llego de Sa Pobla 2012

Arribant amb en Guillem Coll
El passat dissabte varem anar a una de les millors curses populars que es fan a Balears, Sa Llego organitzada pel Club de Sa Pobla i liderada per en Miquel Capó que la va tornar a guanyar difressat de dimoni com cada any.
Prop de 1300 corredors i molt bones sensacions després de tota una semana d'entrenaments seguits que no em varen impedir rodar a 4'40" sense problemes per finalitzar a 4'05" (els darrers metres a menys de 4').
Na Maria Antònia també va poder rodar a 6' després de anar carregada dels 19 qms. de muntana del dimecres anant junt am n'Alex.
Com sempre molts amics com en Pedro i na Blanca, en Cuoyot, en Mazacote, Mirri, Sixto, Toni Gran, Tolo Isern Ivan, Tere, Toni Justicia, Mito, Baldo i molts altres del foro i dels blocs. Vull destacar que al final la presència de Guillem Coll de Lloseta em va permetre tirar un poc més.
Com sempre, l'organització un 10 i contents amb les patates i les figuretes. L'any que ve repetirem fixo.
Na Mª Antònia amb na Blanca...
El pasado sábado fuimos a una de las mejores carreras populares de Baleares, Sa Llego organizada por el club de Sa Pobla comandada por Miquel capó que la volvió a ganar disfrazado de demonio como cada año.
Cerca de 1300 corredores y muy buenas sensaciones después de toda una semana de entrenos seguidos que no e impidieron rodar a 4'40" sin problemas para finalizar a 4'05" (a menos de 4' en los últimos metros).
Maria Antonia también pudo rodar a 6' después de ir cargada de los 19 kms. de montaña del miércoles pasado yendo con Alex.
Como siempre muchos amigos com Pedro y Blanca, Sixto, Mirri, Mazacote, Cuoyot, Ivan, Toni Gran, Tolo Isern Tere, Toni Justicia, Mito, Baldo y muchos otros del foro y de los blogs. Quiero destacar al final la presencia de Guillem Coll de Lloseta que me permitió tirar un poco más.
Como siempre, la organización un 10 y contentos con las patatas y las figuritas. El año que viene repetimos fijo.
On estic? premi per qui em trobi primer...

6 comentaris:

  1. per la dreta, contam 1, 2, 3, 4 corredors, al costat hi ha un amb samarreta blava i gorra blanca, pues... dos mes enrera.... ejejeje

    he acertat!!?

    Kiko Marín.

    ResponElimina
  2. Facil, a la izquierda delante del 4 poste ;-) Es que con ese buff en la cabeza...

    ResponElimina
  3. Quart pal de fusta!!! Just abaix!!!

    ResponElimina
  4. Kiko ho sent però no anava tan davant!! es pot veure a en Khammouchi i està clar que jo no duc aquell ritme...
    Migue y Loner, os lo he puesto facil con el buff... migue se ha adelantado así que ya te pasaré un regalito...
    Elena, gràcies, et trobem a faltar els dimecres!!

    ResponElimina
  5. no val!! t'has mogut!!! jejejeje

    kiko.

    ResponElimina