29 d’octubre 2011

Trail Menorca Camí de Cavalls a Menorca


Com ja vos vaig comentar a una notícia anterior, s'estava estudiant la possibilitat d'utilitzar el Camí de Cavalls que rodetja tota Menorca en una Trail de la ma d'en Guillem Bosch. Doncs dit i fet el proper 18, 19 i 20 de maig això es farà realitat.
Aquest cap de setmana 4 amics nostres hi aniran a fer les darreres medicions amb el GPS i veure els temps amb que es poden realitzar les diferents variants ja que estam xerrant de 185 quilòmetres i 2450 de desnivell positiu. 
En Toni Contestí, si el temps ho permet, mirarà de fer-ho tot mentre que en Dani Salas, na Carme Morey i en Roman faran una part tot amb la supervisió den Guillem Bosch "Mito" i na Esther Vidal.
Si voleu seguir a en Toni, aquí teniu el seu Spot: spot toni
Quina panda de cracks...
Como ya os comenté en una noticia anterior, se estaba estudiando la posibilidad de usar el Camí de Cavalls que rodea toda Menorca en una Trail de la mano de Guillermo Bosch. Pues dicho y hecho el próximo 18, 19 y 20 de mayo esto se harà realidad.
Este fin de semana 4 amigos nuestros irán a hacer las últimas mediciones con el GPS y ver los tiempos que se pueden hacer las distintas variantes ya que estamos hablando de 185 kilómetros y 2450 metros de desnivel positivo. 
Toni Contestí mirará de hacerlo todo de golpe si el tiempo se lo permite mientras que Dani Salas, Carmen Morey y Román harán una parte todo bajo la superviión de Guillermo Bosch "Mito" y Esther Vidal.
Si quereis seguir a Toni Contestí, aquí teneis su Spot: spot toni

6 comentaris:

  1. bono.. dons, si el 21/04, faig l'Ultra, tenim.. 1, 2, 3, 4, 5.... setmanes per recuperar... podrem arrivar?

    uffff..... un altre cursa que no podrem deixar de fer... estarem pendents!!

    ResponElimina
  2. Si es fa en etapes ho podem estodiar. Si la tenim que tota d'una tirada com en Toni ho duim clar ja ja !!!!!!!

    ResponElimina
  3. Se pot fer de una tirada, en 2 etapes o nomes triar costa nord o costa sur, per als familiars haurà trekings.

    ResponElimina
  4. Ufff... jo crec que o dues etapes o provar una costa...

    ResponElimina
  5. Tota informació de les 5 posibilitats per fer la cursa www.trailmenorca.com


    salutacions,

    victor

    ResponElimina
  6. Buenas Pablo soy Villa , los tiempos que hice yo hace varios dias fuerón tres etapas de 12:00 h. 11:50 y 19 horas el ultimo dia ,fallé ya que empezè y acabé en Ciutadella asi pues me tocarón los desniveles que haberlos haylos el ultimo dia en la zona de Cavalleria, con una pequeña lesión que fué en progresión.El entreno que llevaba es aproximado a las 19:20 que hice en el ultra trail.Saludos.

    ResponElimina