09 d’octubre 2011

Presentació 24 hores correguent per l'esclerosi múltiple

Avui hem tornat als orígens. El passat 18 de desembre del 2009 en Toni Contestí va intentar batre el record del món de correr damunt una cinta a benefici d'ABDEM (Associació Balear de l'Esclerosi Múltiple). Aquell va ser un punt d'inflexió per a mi i altres companys dins tot aquest tema dels blocs, de començar a fer activitat física, de retornar als entrenaments i de veure com començaven a sortir reptes apassionants un rera l'altre.
Aquí vaig tenir el plaer de conèixer més directament a En Toni i en DVD, de descobrir com rera un pallasso s'amagava una persona capaç de creuar totes les Illes Balears ja fossi nedant, en bici, correguent o en piragua i tot amb un cor que no li cap dintre del seu gran cos.
També vaig veure, encara que no vaig xerrar amb ells fins més tard, a una parella d'al·lots que fa poc han finalitzat l'UTMB i estic orgullós de coneixer-los, de veure com un home sord es ficava dins el món del correr i ara és estimat per tots, de veure un INEF que ja ajudava als entrenaments d'una persona i ara és una referència a Mallorca al món de la muntanya i les ultradistàncies... i així no aturaria de anomenar gent que gràcies a aquesta iniciativa coincidiren i ara ja no els atura ningú.
Avui s'han juntat 6 cracks per tornar-ho a intentar, l'èxit està assegurat i serà un plaer poder compartir amb ells el mes de febrer de l'any vinent una estona damunt la cinta.
Més fotos de la presentació pitjant al Picassa de la dreta.
Dvd, Toni, Marga, Tolo, Miquel i Bernardo...vaja grup!!
Hoy hemos vuelto a los orígenes. El pasado 18 de diciembre del 2009 Toni Contestí intentó batir el record del mundo de correr en cinta a beneficio de ABDEM (Asociación Balear de Esclerosi Múltiple). Aquello fue un punto de inflexión para mi y otros compañeros dentro del tema este de los blocs, de comenzar a realizar actividad física, de volver a los entrenamientos y de ver como comenzaban a salir retos apasionantes uno detrás de otro.
Aquí tuve el placer de conocer más directamente a Toni y a DVD, de descubrir como detrás de un payaso se escondía una persona capaz de cruzar las Islas Baleares ya fuera nadando, corriendo, en bici o en piragua y todo con un corazón tan grande que no le cabe en su gran cuerpo.
También vi, aunque no hable con ellos hasta más tarde, a una pareja de chicos que recientemente han sido finishers del UTMB y que estoy orgulloso de conocerlos, de ver como un hombre sordo se metía en el mundo del correr y ahora es querido por todos, de ver un INEF que ya ayudaba en los entrenamientos de una persona y ahora es una referencia en Mallorca en el mundo de la montaña y de las ultradistancias... y así no pararía de nombrar gente que gracias a esta iniciativa coincidieron y ahora ya no los para nadie.
Hoy se han juntado 6 cracks para volverlo a intentar, el éxito está asegurado y será un placer poder compartir con ellos el mes de febrero del año que viene un rato sobre la cinta.
Más fotos de la presentación dándole al Picassa de la derecha.
Toni a lo Jobs...
Dani Salas moguent el "cucu" amb na Solima d'Abdem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada