30 d’octubre 2011

Asics Trabuco 12 - Asics Trabuco 14

A fnals d'abril de l'any passat vaig adquirir les Trabuco 12 per poder fer muntanya i arribar a la Trail de Tramuntana un any després. La veritat és que m'han anat bastant bé encara que al final ja notava els desgast de la sola. Fins just abans de la Trail pel mes d'abril havia fet 754 quilòmetres amb elles i en l'actualitat tal i com podeu veure a les fotos tenen 925 quilòmetres, massa quan lo normal solen ser uns 500-600 quilòmetres però que encara m'han anat be notant bàsicament la falta d'amortiment.
Ara ja toca estrenar les noves i veure que tal arriben al mes d'abril per la Trail. De moment puc veure que ha augmentat la superfície de transpiració, han reforçat la zona del taló, la sola té uns tacos amb més adherència (Wet Grip li diuen, ara veurem el que duren), han desaparegut les cintes que havia a llengüeta (per jo no tenien cap funció) i al taló i la llengüeta permet ficar-hi els cordons (amb un disseny hexagonal típic de Salomon).
Es curiós que aquesta setmana que les he "domades" caminant he tingut les mateixes molèsties que amb l'anterior, una petita fregada al lateral del dit petit que amb el pas dels dies ha desaparegut.
Es poden veure com els tacos són mes llargs i aferren més

La punta es similar

La part trasera està més protegida tant exteriorment com a la sola
A finales de abril del año pasado adquirí las trabuco 12 para poder hacer montaña y llegar a la Trail de Tramuntana un año después. La verdad es que me han ido bastante bien aunque al final ya notaba el desgaste de la suela. Hasta justo antes de la Trail había hecho 754 kilómetros con ellas y en la actualidad tal y como podeis verlas en las fotos tienen 925 kilómetros, demasiados cuando lo normal suelen ser 500-600 kilómetros pero aún me han ido bien notando simplemente la falta de amortiguación.
Ahora ya toca estrenar las nuevas y ver que tal llegan al mes de abril para la Trail. De momento puedo ver que ha aumentado la superficie de transpiración, han reforzado la zona del talón, la suela tiene unos tacos com mayor adherencia (Wet Grip lo llaman, ahora veremos lo que duran), han desaparecido las cintas de la lengüeta y del talón (sin utilidad a mi entender) y la lengüeta permite meter los cordones (con un diseño hexagonal típico de Salomon).
Es curioso que esta semana que las he "domado" caminando he tenido las mismas molestias que con la anterior, una pequeña rozadura en el lateral del dedo pequño que con el paso de los días ha desaparecido.


La sola de la 14 ha millorat

Detall de la llengüeta

Ara té major superficie de transpiració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada