17 d’octubre 2011

Mitja marató TUI o entrenament llarg...

Feia anys que no feia una mitja i aquesta vegada ha estat per poder acompanyar al meu germà a veure si millorava marca.
Finalment ha fet massa bon dia i on donava el sol feia massa calor. Si no hagués estat per les molèsties a l'esquena estaria bastant content ja que al finalitzar estava per correr almenys 10 quilòmetres més sense problemes.
Hem pogut gaudir d'una gran participació i fins i tot ens ha acompanyat una estona en Kiko que s'estrenava a la marató. També, just abans de girar cap el Parc de la Mar hem vist a n'Elena i en Ramon que de nou han finalitzat una marató, i ja van tres!!
El meu germà ha aguantat bastant be fins el quilòmetre 15, a partir de la catedral ha sortit el tio del mazo i ja no l'ha deixat fins l'arribada. La veritat és que la volteta final de l'escollera l'ha acabat de rematar però tot i això només ha fet 1 minut més que l'anterior a la mitja del Passeig Marítim per lo que fixo que l'any que ve davallarà marca. En la meva opinió li falten entrenament de distàncies més llargues perque les seves cames s'acostumin a majors temps de rodatges.
Mirarem els seus entrenaments i a la TUI de l'any que ve la meta serà davallar de les dues hores que estic convençut que ho pot fer.
A la sortida amb el meu germà...
En Sixto... que ens deia que no l'acabaria...
 Amb en Kiko pel Passeig Mallorca...
Hacía años que no hacía una media y esta vez ha sido para poder acompañar a mi hermano a ver si mejoraba marca.
Finalmente ha hecho demasiado buen día y donde daba el sol hacia demasiado calor. Si no fuese por las molestias en la espalda estaría bastante contento ya que al finalizar estaba para correr al menos 10 kilómetros más sin problemas.
Hemos podido disfrutar de una gran participación e incluso nos ha acompañado un rato Kiko que se estrenaba en una maratón. También, justo antes de girar hacia el Parc de la Mar hemos visto a Elena y Ramón que han vuelto a finalizar una maratón, y ya van tres!!
Mi hermano ha ido bastante bien hasta el kilómetro 15, a partir de la catedral ha salido el tio del mazo y ya no le ha dejado hasta la llegada. La verdad es que la vuelta final a la escollera lo ha acabado de rematar pero todo y eso solo ha hecho 1 minuto más que su mejor marca en la media del Paseo Marítimo por lo que fijo que el año que viene bajará marca. En mi opinión le faltan entrenamientos de distancias más largas para que sus piernas se acostumbren a mayor tiempo de rodajes.
Miraremos sus entrenamientos y en la TUI del año que viene la meta será bajar de las dos horas que estoy convencido de que lo puede hacer.
Bernardo, un fixe a les proves llargues...
Kiko, botant el muro...
Amb na Lluisa a l'arribada
Un cop finalitzada la cursa...

4 comentaris:

  1. Enhorabona als dos. Toni: encantat de conèixer-te.

    ResponElimina
  2. un plaer poder rodar uns minutets amb vosaltres!!

    Enhorabona Toni!!! i ànims per la pròxima, aquesta rebaixada esta fet!!

    Ps. Bejota, por si lo lees, que seguro que sí, me tome el gusto de decir a grito pelao "ese de la federación, que esta recortaaaandoooo!!!" el tío, pau, se hizo todas las aceras por encima!! jejeje

    ResponElimina
  3. jaja!! no diguis això que encara s'ho creurà, al final m'han sortit 900 metres més amb el garmin així que poc vaig retallar...

    ResponElimina