03 d’abril 2011

Toni Contestí finalitza el Doble UltraTrail en menys de 40 hores

Amb s'Esclop al darrera...
Ahir varem anar a Estellencs a acompanyar en Toni Contestí al seu repte de fer el Doble UltraTrail, es a dir, 219 quilòmetres amb més de 8000 metres de desnivell acumulat en menys de 48 hores (finalment va fer 39 hores i 35 minuts). Ens acompanyaren n'Abilio, na Mª Jesús, Pedro i Tintín.
La pujada va anar bastant be i a bon ritme caminant encara que la davallada va ser més complicada ja que sense llum el camí era complicat de trobar guiant-nos finalment amb el GPS.
Cada vegada que havia oportunitat en Toni començava a trotar malgrat que duia més de 200 quilòmetres a les cames.
Finalment a 6 quilòmetres de l'arribada ens esperaven na Mª Antònia, na Lluisa i en Joan per acompanyar en Toni la darrera tirada.
La veritat es que va donar la sensació de que si haguessin faltat 10 quilòmetres més en Toni no haguessi tingut problemes en fer-los ja que anava molt be després d'haver dormit només 2 hores i mitja.
Enhorabona Toni!!
Darrera pujada a s'Esclop...
Ayer fuimos a Estellencs a acompañar a Toni Contestí en su reto de hacer el Doble Ultra Trail, es decir, 210 kilómetros con más de 8000 metros de desnivel acumulado en menos de 48 horas (finalmente hizo 39 horas y 35 minutos). Nos acompañaron Abilio, Mª Jesús, Pedro y Tintín.
La subida fue bastante bien y a buen ritmo caminando aunque la bajada fue más complicada ya que sin luz el camino era complicado de encontrar guiándonos finalmente con el GPS.
Cada vez que había oportunidad Toni comenzaba a trotar a pesar de que llevaba más de 200 kilómetros en las piernas.
Finalment a 6 kilómetros de la llegada nos esperaban Mª Antonia, Luisa y Juan para acompañar a Toni en la última tirada.
La verdad es que dio la sensación de que si hubiesen faltado 10 kilometros Toni no hubiese tenido problemas para hacerlos ya que iba muy bien después de haber dormido solo 2 horas y media.
Enhorabuena Toni!!
Ja a Andratx...

3 comentaris:

  1. Eii company a veure si em pots solucionar un dubte. Fa uns dies he canviat la url del meu blog (trailbtt.blogspot.com a passat a www.enfilantelcami.com) i no si si els seguidors que tenia abans reben allò que penjo. Veus les meves últimes actualitzacions al blog?
    Gràcies!!
    Pd: ànims que això ja ho tens a la butxaca! 10 dies!!!!!

    ResponElimina
  2. Bones!! doncs si que les veig als blocs de la dreta... funciona perfectament
    Una aferrada

    ResponElimina