22 d’abril 2011

Prova material TST 2011

Un pic ja ha passat quasi una setmana del TST faré una reflexió del material utilitzat i coses a millorar:
- Asics Trabuco, de moment em van be encara que he detectat que quan pas dels 50 quilòmetres em comencen a sortir molesties just a la base del dit gruixat encara que no se si és pels calcetins o per les sabates. Al final notava totes les pedres que trepitjava.
- Calcetins Lurbel, cap problema excepte l'anterior mencionat adalt.
- Compressport, l'únic que no em va molestar varen ser els bessons, això ho diu tot.
- Malles curtes Mizuno i pirates Adidas, com ja vaig dir al post d'abans de la cursa, aquestes curtes son les úniques, de moment, que no em fan roçadures, potser al final em varen sobrar les pirates però no em varen agobiar.
- Camiseta tècnica, era d'aquestes que et regalen a qualsevol cursa popular i no em varen donar problema.
- Guardapits Asics, molt lleuger i transpirable, no el vaig notar i, a més, m''assegurava que les cintes de la motxilla no em fessin mal. Amb les butxaques plenes d'Ibuprofenos i Isostar.
- Maniguets Specialized, perfectes, varen pujar i davallar moltes vegades segons les ocasions sense cap molestia.
- Buff, en vaig emplear dos i com sempre perfectes.
- GPS Garmin 310 XT, sense cap problema va aguantar les 12 hores.
- Motxilla NorthFace Gulper light series, encara que em va anar be m'han sortit dubtes al respecte de només dur camelbak a més de que la cinta de la cintura la trob molt prima i poc cómode. Estic mirant les Raidlight que tenen molt bona pinta encara que depen de la distància a fer.
- Ulleres Oakley, les vaig utilitzar a partir de mig dia fins mitja tarda sense cap problema.

És per tot això que donaré una ullada a les sabates (em varen tocar unes Brooks Cascadia a un sorteig i les podria anar provant), calcetíns (vaig veure uns que empleava molta gent com en Roman i miraré de provar-los) i la motxilla (encara que de moment ja em va bé).


Una vez casí ha pasado una semana del TST haré una reflexión del material utilizado y cosas a mejorar:
- Asics Trabuco, de momento me van bien pero he detectado que cuando paso de los 40 kilómetros comienzan a salirme molestias en la planta del pie a la altura de la base del dedo gordo aunque no se si es por los calcentines o por las zapatillas.
- Calcetines Lurbel, ningún problema excepto el mencionado más arriba.
- Compressport, los gemelos fueron lo único de lo que no tuve molestias, con eso lo digo todo.
- Mallas cortas Mizuno y mallas piratas Adidas, como ya dije en el post de preparación las cortas son las únicas que, de momento, no me dan ningún problema de rozaduras en las tiradas largas. Las piratas podían sobrar al final pero la verdad es que no me agobiaron en ningún momento.
- Camiseta técnica, de esas que regalan en cualquier carrera popular, sin problema alguno.
- Chaleco Asics, muy ligero y transpirable, ni lo noté y, además, me protegían de las cintas de la mochila. Con los bolsillos llenos de Ibuprofeno e Isostar.
- Manguitos Specialized, perfectos, subieron y bajaron según las ocasiones sin ninguna molestia.
- Buff, empleé dos y, como siempre, perfectos.
- GPS Garmin 310XT, aguantó perfectamente las 12 horas.
- Mochila Northface Gulper light series, aunque me fue bien me han salido dudas al respecto de ir solo con el camelbak además de que la cinta de la cintura la encuentro muy delgada y poco cómoda. Estoy mirando las Raidlight que tienen buena pinta aunque depende de la distancia a hacer.
- Gafas Oakley, las use desde mediodía hasta la tarde sin ningún problema.

Es por todo esto que le echaré un vistazo a las zapatillas (me tocaron unas Brooks Cascadia en un sorteo y las podría ir probando), los calcetines (vi unos que empleaba mucha gente como Roman y miraré de probarlos) y la mochila (aunque de momento ya me va bien).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada