18 d’abril 2011

TST 2011

Sí..sí.. ja se que em demanau la crónica del TST però estic esperant a que m'arribi la foto de l'arribada. De moment dir-vos que vaig sortir amb una lumbalgia forta i vaig arribar amb una aguda pero amb l'objectiu  complert de ser finisher. En breu més noticies...
Sí..sí.. ya se que me pedís la crónica del TST pero estoy esperando a que me llegue la foto de la llegada. De momento deciros que salí con una lumbalgia fuerte y llegué con una aguda pero con el objetivo completado de ser finisher. En breve más noticias...

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats finisher!!!! Estarem atents a la crónica!

    ResponElimina
  2. Enhorabuena !!!! Quedamos a la espera de ver esta fantástica foto de entrada en meta.

    ResponElimina
  3. A veure si demà na Asun o na Magdalena penja les fotos...

    ResponElimina