09 d’abril 2011

Comença el compte enrera: menys d'una setmana!!


Doncs ja hi som!! queda menys d'una setmana pel Trail de la Serra de Tramuntana i la feina ja està feta. Aquesta setmana ja hem començat a descarregar fent només dues sortides de muntanya i un rodatge d'asfalt. Dilluns toca massatge i la resta de la setmana un parell de rodatges curts, un poquet de piscina i llestos.
Aquesta setmana que ve penjaré tot el que hem de preparar per la cursa (equipació, motxilla competició i motxilla postcompetició) i estarem pendents del temps que hi ha previst pel dissabte.

Pues ya estamos!! queda menos de una semana para el Trail de Serra de Tramuntana y el trabajo ya está hecho. Esta semana ya hemos comenzado a descargar haciendo sólo dos salidas de montaña y un rodaje de asfalto. El lunes toca masaje y el resto de la semana un par de rodajes cortos, un poco de piscina y listos.
La semana que viene colgaré todo lo que tenemos que preparar para la carrera (equipación, mochila de competición y mochila post competición) y estaremos pendientes del tiempo que hay previsto para el sábado.

7 comentaris:

  1. Pau, el equipo "Comando Andratx" está mas que bien preparado, acabareis el 100% de los integrantes, habeis hecho un buen trabajo.

    ResponElimina
  2. La recta final! Ara a decansar que la feina ja esta feta, molta sort!!!!

    ResponElimina
  3. Molta sort per al súper equip andritxol! És l'únic que us falta, perquè de preparació anau sobradíssims. Ànims, estarem pensant en vosaltres durant tota la cursa.

    ResponElimina
  4. Gracies a tots, Roman t'esper a la sortida, Rotterdam gracies pel recolzament, Elena, passa't pel Palau a partir de les 21 hores el divendres i veuras l'ambient que durarà fins les 24 hores amb 250 corredors.

    ResponElimina
  5. Hem d'assistir a un acte a Palma el capvespre del divendres, però si tornem a temps, hi traurem el cap per desitjar-vos sort i animar-vos. Gràcies.

    ResponElimina
  6. Algun consell pels novatos?

    Quin material porteu? Cal got reutilitzable o basta amb el bidó de la ronyonera? El dorsal i la bossa de corredor es pot recollir el mateix dissabte al matí, no? Frontal i llum trasera és obligatòria pel TST?

    ResponElimina
  7. Ok Elena, a veure si ens veim el divendres.
    Joan Miquel, basta el bidó. El dorsal s'ha de recollir just abans de la prova mentre que la borsa s'ha de recollir abans a Intersport. El frontal i la llum trasera no són obligatoris al TST. Has de calcular tu mateix a quina hora arribaras. Això si, si arribas a Lluc molt tard posiblements els de control no et deixin continuar amb el dorsal.
    Demà si puc penjare tatnt l'equipació que duré com el contingut de la motxilla.

    ResponElimina