05 d’octubre 2010

Més rutes noves...


Doncs avui ha tocat trobar alguna ruta que havia deixat penjada pel camí de les antenes i la veritat és que, després de tornar a creuar un poc per la muntanya, he pogut trobar un camí bastant bo que m'ha deixat aprop del Port.
No he continuat perque no tenia més temps però a la tornada he aprofitat per veure per on començava el camí i així ja no tornaré a creuar pel mig de la muntanya.

Per cert des d'aquí vull felicitar a tots els companys que varen participar a Cavalls del Vent. Roman ha penjat al seu bloc un video que m'ha donat molta enveja...jeje.


Pues hoy ha tocado encontrar alguna ruta que había dejado colgada en el camino a las antenas y la verdad es que, después de volver a cruzar un poco por la montaña, he encontrado un camino bastante bueno que me ha dejado cerca del Puerto.
No he continuado porque no tenía más tiempo pero a la vuelta he aprovechado para ver donde comenzaba para no volver a cruzar por la montaña.

Por cierto, desde aquí quiero felicitar a todos los compañeros que han participado en Cavalls del Vent. Román ha colgado un video en su bloc que me ha dado mucha envidia...jeje.

1 comentari:

  1. Un dia te vamos a tener que ir a buscar por ahí perdido ya veras...jejej

    ResponElimina