17 d’octubre 2010

Cap de setmana de TUI

Aquest cap de setmana ha estat complet amb en tema de la TUI Marató. El dissabte va tocar la Kids run on en Pau va arribar quart (tercer si no comptam la nina que va arribar plorant arrossegada per la seva mare...jaja) correguent sense cap pressió i gaudint de la cursa. En Miquel ja li va bastar amb completar els 600 metres a peu. A més tota la familia va dur els nins arribant a ser fins a 8 petits participant.
El diumenge va tocar ser director de cursa de la TUI fent els 42 quilòmetres en bicicleta i així profitant per entrenar un poc.
Donar l'enhorabona a tots el finishers i en especial al meu germà que continua progressant i ja ha baixat dels 55 minuts als 10 quilòmetres.
Este fin de semana ha sido completo con el tema de la TUI Maratón. El sábado tocó la Kids run donde Pau quedó cuarto (tercero si no contamos la niña que entró llorando arrastrada por su madre...jaja) corriendo sin presión y disfrutando de la carrera. A Miquel le bastó completar los 600 metros a pie. Además toda la familia trajo los niños llegando a ser hasta 8 pequeños participando.
El domingo tocó ser director de carrera de la TUI haciendo los 42 kilómetros en bicicleta i así aprovechando para entrenar un poco.
Dar la enhorabuena a todos los finishers y en especial a mi hermano que continua progresando y ya ha bajado de los 55 minutos en los diez kilómetros.

1 comentari:

  1. En Ramon m'havia comentat que a la llista de participants només havia vist dos altres corredors d'Andratx, a la Kids run. Ara ja sabem qui són :-) Enhorabona per a tota la família.

    Em va agradar veure't ahir.

    Fins a una altra.

    ResponElimina