10 d’octubre 2010

Macca guanya l'Ironman de Hawaii

Doncs les previsions del meu amic Jaume no han estat bones i el bo de Macca s'ha duit la victòria guanyant als darrers quilòmetres de la marató a l'alemany Andreas Raelert després de sortir el 19º de l'aigua i el 5é amb la bicicleta fent un temps a la marató de 2º43'.
Hauré de donar les gràcies a que em vaig oblidar de posar el mata moscards i en aixecar-me a posar-lo vaig mira per internet trobant-me que faltaven 5 quilòmetres per l'arribada així que vaig poder gaudir d'un final amb emoció després de que a pocs quiómetres s'ajuntessin els dos cracks i finalment en Chris canviessi de ritme per guanyar la prova.
A les dones una altre aussie va guanyar la prova. Na Mirinda Carfrae va aprofitar la "deserció" de la gran favorita Chrissie Wellington per guanyar essent l'única dona en davallar de les 9 hores.
Pues las previsiones de mi amigo Jaime no han sido buenas y el bueno de Macca se ha llevado la victoria ganando en los últimos kilómetros al alemán Andreas Raelert después de salir el 19º de la natación y el quinto de la bicicleta realizando un tiempo en la maratón de 2º43'.
Tendré que dar las gracias a que me olvidé de poner el matamosquitos y cuando fui a buscarlo me metí en internet para ver que faltaban 5 kilómetros para que llegasen y así poder disfrutar de un final con emoción después que a falta de pocos kilómetros se juntasen los dos cracks y finalmente Chris cambiara de ritmo para llevarse la prueba.
En las mujeres otra aussie se llevó la vitoria tras la "deserción" de la gran favorita Chrissie Wellington siendo la única mujer en bajar de las nueve horas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada