19 d’octubre 2010

Antenes Coll andritxol volta final

Finalment i a la tercera ja he completat la volta que tenia pendent des de les antenes del Coll Andritxol. He tingut el plaer d'anar acompanyat de n'Abilio, n'Alberto i en Blas i fins i tot hem trobat un nou camí al final que ens ha acostat un poc més al Port.
Encara em queda l'espineta de continuar per adalt rodejant una tanca a veure fins on s'arriba així com un camí a meitat de la ruta que tira cap a l'esquerra i veure també on finalitza però l'objectiu de donar la volta sencera ja s'ha complit. A més no he volgut forçar molt el bessó que el tinc carregat i el diumenge tinc estrena a una cursa de muntanya al Massanella.
Finalmente y a la tercera ya he completado la vuelta que tenía pendiente de las antenas del Coll Andritxol. He tenido el placer de ir acompañado de Abilio, Alberto y Blas e incluso hemos encontrado un nuevo camino que nos ha acercado un poco más al Puerto.
Aún me queda la espina de continuar por arriba rodeando una reja para ver adonde llega  así como un camino a mitad de la ruta y ver donde finaliza también pero el objetivo de dar la vuelta entera ya se ha cumplido. Además no he querido forzar el gemelo que lo tengo cargado y el domingo tengo estreno en una carrera de montaña en el Massanella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada