05 de maig 2010

Comencen els entrenaments de natació

Aprofitant la meva petita lesió al bessó he aprofitat per començar a nedar a la piscina i iniciar l'entrenament que en uns anys em puguin dur a realitzar triatlons i finalitzar en un Ironman. De moment faig tirades curtes de 1000-1200 metres lliures amb petits descansos de 15 segons cada 250 metres encara que en David Atienza ja m'ha passat un entrenament que en breu començaré.
Esper que demà o passat ja pugui començar a rodar i així combinar ambdos entrenaments.

Aprovechando mi pequeña lesión en el gemelo he aprovechado para comenzar a nadar en la piscina y iniciar el entrenamiento que en unos años me pueda llevar a realizar triatlones y finalizar en un Ironman. De momento hago tiradas cortas de 1000-1200 metros libres con pequeños descansos de 15 segundos cada 250 metros aunque David Atienza ya me ha pasado un entrenamiento que en breve comenzaré.
Espero que mañana o pasado ya pueda comenzar a rodar y así combinar ambos entrenamientos.

3 comentaris:

  1. Como se suele decir: "No hay mal que por bien no venga" Ui ui uiiii. Esto me huele a TRIIIII. Ánimo con los entrenos!!!

    ResponElimina
  2. Esper que te recuperis prest, aprofita sa natacio que es molt agraida.
    Amb es gps genial,ja el se utilitzar pero en arribar a cases descarreg lo que he fet (o aixo diu es pc) i no veig cap carpeta de garmin on mirar on se ha descargat. Xerrare avui amb en Toni o amb Dani mem si me ajuden.

    ResponElimina
  3. Gràcies, si tens algun dubte amb el garmin i no trobes ningu diguem coses. N'Esther té el meu numero i en Dani potser també.

    ResponElimina