07 de maig 2010

Tornam a rodar

Avui he tornat a rodar per provar si ja estic recuperat de la contractura del bessó. He aprofitat per estrenar les "pantorrilleras" i veure com m'anaven i la veritat es que no m'han molestat gens. Respecte a la lesió he fet un rodatge de mitja hora a un ritme tranquil de 5'30" aproximadament i només al final he notat petites molesties així que aniré turnant entrenaments de correr i natació a veure si se m'acaba d'anar. A més la setmana que ve tinc visita amb en Carlos Arreza el massatgista que sempre m'ho ha arreglat tot.
Hoy he vuelto a rodar para probar si ya estoy recuperado de la lesión del gemelo. He aprovechado para estrenar las pantorrilleras y ver como me iban y la verdad es que no me han molestado nada. Respecto a la lesión he hecho un rodaje de media hora a un ritmo tranquilo de 5'30" aproximadamente y solo al final he notado pequeñas molestias así que ire turnando entrenamientos de correr y nadar a ver si se me acaba de ir. Además la semana que viene tengo visita con Carlos Arreza el masajista que siempre me lo arregla todo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada