23 d’agost 2015

XXXVI Cursa de Sant Agustí a Felanitx 2015

Aquest divendres vàrem anar a la Cursa de Sant Agustí a Felanitx on es celebra una de les poques proves de marxa en ruta que es fan a Mallorca i en Pau tenia ganes de fer-la. En Miquel i jo vàrem fer les nostres respectives curses junt amb en Juanjo i el seu fill que també vengueren des d'Andratx.
Aprofitarem per saludar a molts d'amics entre ells en Sebastià Oliver que s'està recuperant d'una lesió encara que el seu fill va com una moto i va guanyar de forma espectacular.
En Pau va fer primer a la seva categoria de marxa mentre que en Miquel va complir amb nins un any majors que ell. Per la meva banda vaig sortir massa aviat (lo de fer 2 voltes a la plaça petita és un perill fent-me anar a 4'05") per lo que em vaig reservar una volta per tornar a agafar aire i marcar una mitja de 4'30" final. Després vaig veure que en Pauet havia decidit fer la meva cursa (5'2 km) per darrere meu fent un molt bon temps arribant amb en Garí de Campos al final!!
Ja és la 36 edició d'aquesta cursa i, si tot va bé, l'any que ve tornarem!!
Inici de la marxa
A l'arribada
Este viernes fuimos a la Carrera de San Agustín en Felanitx donde se celebra una de las pocas pruebas de marcha en ruta en Mallorca y donde Pau tenía ganas de hacerla. Miquel y yo hicimos nuestras respectivas carreras junto con Juanjo y su hijo que también vinieron desde Andratx.
Aprovechamos para saludar a muchos amigos entre ellos Sebastià Oliver que se está recuperando de una lesión aunque su hijo va como una moto y ganó de forma espectacular.
Pau hizo primero en su categoría de marcha mientras que Miquel cumplió corriendo con niños un año mayor que él. Por mi parte salí demasiado rápido (lo de hacer 2 vueltas a la plaza pequeña es un peligro haciéndome ir a 4'05") por lo que me tuve que reservar una vuelta para coger aire y marcar una media de 4'30" final. Después vi que Pauet había decidido hacer mi carrera (5'2 km) por detrás mio haciendo muy buen tiempo llegando con Garí de Campos al final!!
Ya es la 36 edición de esta carrera y, si todo va bien, el año que viene volveremos!!
Fent de llebre a en Garí....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada