14 d’agost 2015

Cursa 4 milles de sa Font des Bosc 2015

Sortida iniciació
Aquest dijous es va celebrar la segona edició de les 4 milles de sa Font des Bosc a les festes de Sa Coma i Son Curt. Una cursa de poble i mínim pressupost on varen participar quasi 80 corredors comptant amb l'organització del Club atletisme Andratx, Peña el Puntazo i Comando Andratx junt amb l'Ajuntament on no va faltar aigua i fruita per tothom i un bon pernil de premi pels guanyadors absoluts.
Destacar la presència de part del Comando Sa Riera que varen venir des de Palma i Inca a donar més competitivitat a la cursa que va guanyar en Xisco Valent i na Lila Pujol. Na Mirri i n'Elena varen fer terceres duguent-se la sobrassada i el xoriço.
En Pau i en Miquel varen fer segons a les seves categories amb bona participació de nins del club. Haurem de pensar si continuem fent la cursa amb aquestes pretensions o pugem el nivell fent més publicitat i utilitzant xip.
Comando Andratx
Pau segon
Este jueves se celebró la segunda edición de las 4 millas de sa Font des Bosc en las fiestas de Sa Coma y Son Curt. Una carrera de pueblo y mínimo presupuesto donde participaron casi 80 corredores contando con la organización del Club Atletisme Andratx, Peña el Puntazo y Comando Andratx junto con el Ayuntamiento de Andratx donde no faltó agua y fruta para todos y un buen jamón de premio para los ganadores absolutos.
Destacar la presencia de parte del Comando Sa Riera que vinieron desde Palma e Inca a dar más competitividad a la carrera que ganó Xisco Valent y Lila Pujol. Mirri y Elena hicieron terceras llevándose la sobrasada y el chorizo.
Pau y Miquel hicieron segundos en sus categorías con buena participación de niños del club. Tendremos que pensar si continuamos haciendo la carrera con estas pretensiones o subimos el nivel haciendo más publicidad y utilizando chip.
Miquel segon
Podi masculí
Podi femení amb n'Olatz i n'Elena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada