14 d’agost 2015

Cursa Pla de na Tesa 2015

El passat cap de setmana després d'uns dies a Son Serra de Marina amb els nins fent de tot (natació, córrer, windsurf, busseig, etc...) vàrem tornar a la cursa del Pla de na Tesa on ens va tornar a  fer una calor i una humitat considerables.
En Pau va finalitzar cinquè a la seva categoria malgrat que va millorar la seva marca en 16 segons mentre que jo, que vaig sortir a no forçar, ja que anava bastant cansat dels dies anteriors, vaig davallar més d'un minut la marca de l'any passat. Es nota que enguany no he aturat com altres estius després de Menorca.
L'organització bastant bona com sempre encara que no han solucionat el tema del lliurament de dorsals on es munten cues massa llargues.
El pasado fin de semana después de unos días en Son Serra de Marina con los niños haciendo de todo (natación, windsurf, correr, buceo, etc..) volvimos a la carrera del Pla de na Tesa donde nos volvió a hacer una calor y humedad considerables.
Pauet finalizó quinto en su categoría a pesar de que mejoró su marca en 16 segundos mientras que yo, que no salí a forzar ya que iba bastante cansado de los días anteriores, bajé más de un minuto la marca del año pasado. Se nota que este año no he parado como en los veranos anteriores tras Menorca.
La organización bastante buena aunque aún no han solucionado el problema de las colas para recoger dorsales demasiado largas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada