25 de novembre 2014

TransMallorca Run 2014 - Castell de Bellver

10 anys després torn a un podi...
Aquest diumenge vàrem aprofitar que els nostres amics Esther i Toni organitzaven la quarta etapa de la TransMallorca Run al castell de Bellver amb proves pels nins per anar a fer un poc d'esport.
Els nins varen córrer les seves curses que no eren competitives i en ser curtes varen voler córrer la dels majors de 1100 metres per gaudir més de la muntanya.
Per la meva part vaig córrer la curta de 8 km amb un recorregut de pujada i davallada amb cap descans i per finalitzar 400 metres d'escales!! En arribar creia que havia fet cinquè o sisè i em trob amb la sorpresa de què soc tercer a la general, ja que havien desqualificat a tres corredors per equivocar-se i adreçar per altres camins.
Per altra banda un bon grapat del Comando Andratx han fet la K19 finalitzant-la tots, enhorabona a Alvaro, Jordi, Elena, Ramon i els germans Bennassar!! També vàrem poder veure molts d'amics com en Juan Ferrer, que està molt fort!!, Tonija, Pep Nieto, Jose Manuel, Joan Ribot i molts altres companys del CSR i del Palma Challenge. Enhorabona a tots!!
Sortida dels petits
En Pau arribant...
Este domingo aprovechamos que nuestros amigos Toni y Esther organizaban la cuarta etapa de la TransMallorca Run en el castillo de Bellver con pruebas para niños para ir a hacer un poco de deporte.
Los niños corrieron sus pruebas que no eran competitivas y, al ser cortas, quisieron correr la de los mayores de 1100 metros para disfrutar más de la montaña.
Por mi parte hice la corta de 8 kms con un recorrido de sube y baja sin ningún descanso y para finalizar 400 metros de escaleras!! Al llegar creía que había hecho quinto o sexto y me encuentro con la sorpresa de que soy tercero de la general, ya que habían descalificado a tres corredores por equivocarse y acortar por otros caminos.
Por otro lado un buen montón del Comando Andratx hicieron la K19 finalizándola todos, enhorabuena a Alvaro, Jordi, Elena, Ramon y los hermanos Bennassar!! También pudimos ver a muchos amigos como Juan Ferrer, que está muy fuerte!!, Tonija, Pep Nieto, Jose Manuel, Joan Ribot y muchos otros compañeros del CSR y del Palma Challenge. !!Enhorabuena a todos!!
Els nostres amics ajudant a ASPANOB!!
En Toni i n'Elena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada