11 de novembre 2014

Pujada a l'ermita de Monti-sion a Porreres 2014

Pujant al costat de tota una crack, na Cati Lladó..
Ahir vàrem aprofitar el diumenge per anar a la Pujada a l'ermita de Monti-sion a Porreres on vàrem coincidir amb el meu germà i tots els nins. Els majors vàrem fer prop de 4'5 km amb una pujada final guapa mentre que els més petits varen fer 500 i 900 metres d'aquesta darrera pujada.
Per la meva banda ja em va anar bé fer una mitja de 4'50" malgrat la pujada final i sense forçar al principi, ja que no sabia lo dura que es podia fer la pujada.
Per part dels nins en Pau com sempre d'enrere cap endavant faltant-li metres per agafar al tercer mentre que en Miquel va saber dur el ritme per imposar-se a la seva cursa al final.
L'organització bastant bé, ja que el camí estava perfectament indicat amb aigua i premis al final i tot a preu 0 euros!!
Cal dir que vaig coincidir amb la gran Cati Lladó a la pujada encara que es veia que sortia d'una lesió i la vaig deixar enrere (en condicions normals em fot una pallissa). També vaig poder estar amb en Pedro Cartes, en Xisco Miravet (com sempre li hem d'agrair les fotos) i altres corredors que varen venir a gaudir d'aquesta cursa.
Per arredonir el dia vàrem anar a Pòrtol on vàrem gaudir d'una caragolada (amb els nostres bovers collits a Andratx), esclata-sangs (aquesta vegada eren forasters) i panellets fets per mon mare.
En Pau començant a remuntar...
En Miquel començant per darrera
Els dos Tonis
Ayer aprovechamos el domingo para ir a la Subida a la ermita de Monti-sion en Porreres donde coincidimos con mi hermano y todos los chicos. Los mayores hicimos cerca de 4'7 kms con una subida final guapa mientras que los más pequeños hicieron 500 y 900 metros de esa última subida.
Por mi parte ya me fue bien ir a 4'50" de media a pesar de la subida final y sin forzar al inicio, ya que no sabía lo dura que se podía hacer la subida.
Por parte de los pequeños, Pau como siempre de atrás hacia adelante faltándole metros al final para coger al tercero mientras que Miquel supo llevar el ritmo para imponerse en su carrera al final.
La organización bastante bien, ya que el camino estaba perfectamente señalizado con agua y premios al final y todo a precio 0 euros!!
Cabe decir que en la subida coincidí con la gran Cati Lladó aunque se veía que salía de una lesión y la dejé atrás (en condiciones normales me da una paliza). También pude estar con Pedro Cartes, Xisco Miravet (como siempre le hemos de agradecer las fotos) y otros corredores que vinieron a disfrutar de esta carrera.
Para redondear el día fuimos a Pòrtol donde disfrutamos de una caracolada (con caracoles de Andratx), níscalos (esta vez eran de fuera) y panellets hechos por mi madre.
En Miquel al primer lloc del podi
Bovers d'Andratx
Panallets cassolans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada