19 de juliol 2014

Sortida nocturna: S'Arracó - Ses Basses - La Trapa - Coll des Cairats - S'Arracó

Sortida a S'Arracó
Ahir varem fer una sortida nocturna amb el futur circuit de la cursa que volem muntar a S'Arracó aquest setembre (si disposam de pressupost). Com a novetats hem tingut a en Miquel i el seu ca Clau, un amic d'en Billy i en Rodrigo, fillol de n'Aina acabada d'arribar de Frankfurt de fer finisher a un Ironman. També hem pogut tenir a na Mariló que, a poc a poc, ja es va ficant als entrenaments de cara a un futur Trail.
Hem sortit prest per arribar a La Trapa amb la posta de sol el que ha significat que la pujada inicial hem tingut un baf molt gros i ha fet molta calor.
L'horari s'ha complert a la perfecció i a les 21.15 ja érem a La Trapa on hem començat a fer funcionar els frontals fins a S'Arracó sortint poc més de 17 kms i uns 800 metres de desnivell positiu. Serà una cursa dureta donat les pujades i davallades que es trobaran pel camí. Qui reguli fins La Trapa tindrà molt guanyat.
Per la meva banda, les cames han respost bé després de les dues lesions darreres encara que no he volgut forçar res a les davallades anant amb el fre de mà posat.
Anant cap a Ses Basses
Amb s'Esclop al darrera
Ayer hicimos una salida nocturna en el futuro circuito de la carrera que queremos montar en S'Arracó el próximo septiembre (si tenemos presupuesto). Como novedades hemos tenido a Miquel y su perro Clau, un amigo de Billy y Rodrigo, el ahijado de Aina recién llegada de Frankfurt donde ha sido finisher en el Ironman. También ha venido Mariló que, poco a poco, ya va entrando en los entrenamientos de cara a un futuro Trail.
Hemos salido pronto para llegar a La Trapa con la puesta de sol lo que ha significado que en la cuesta inicial hemos tenido mucho bochorno y calor.
El horario se ha cumplido a la perfección y a las 21.15 hemos llegado a La Trapa donde hemos comenzado a hacer funcionar los frontales hasta S'Arracó saliendo poco más de 17 kms y unos 800 metros de desnivel positivo. Será una carrera dura dadas las subidas y bajadas que se encontrarán por el camino. Quien regule hasta la Trapa tendrá bastante ganado.
Por mi parte, las piernas han respondido bastante bien después de las dos últimas lesiones aunque no he querido forzar nada en las bajadas yendo con el freno de mano puesto.
Després del Cap Fabioler
A La Trapa o es montaria l'avituallament
Mesclat de fruits secs de n'Aina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada