05 de juliol 2014

III Brutatló Andratx 2014

Sortida amb l'equip Birra Crucis al capdavant
Amb un poc de retard amb la feinada que tinc, pas a contar com va anar la 3ª edició del Brutatló d'enguany: Espectacular!!
Hem arribat als 600 participants i més de 100 en llista d'espera. La majoria de proves han funcionat perfectament amb algunes novetats respecte a l'any passat que han agradat com la segona banyera d'espuma, més zones de fang, una rampa nova i altres detalls que han tingut molt d'èxit.
Com sempre, agrair al personal d'esports de l'Ajuntament d'Andratx, a les penyes i associacions que hi havia a cadascuna de les proves i als comerços i altres entitats d'Andratx i resta de Mallorca que han col·laborat amb els premis i la realització de les proves.
Un pic més, part de la recaptació va anar tant a ABDEM com a Caritas Andratx i, en finalitzar la cursa, es va procedir al lliurament dels premis i la torrada de sempre.
El dia ens va acompanyar i cal agrair la gran imaginació de molts d'equips amb disfresses realment espectaculars!! Gràcies a tots i fins a l'any que ve!!
Aigua
Rodes
Els barrufets a la palla...
Con un poco de retraso con el trabajo que tengo, paso a contar como fue la 3ª edición del Brutatló de este año: Espectacular!!
Hemos llegado a los 600 participantes y más de 100 en lista de espera. La mayoría de pruebas han funcionado perfectamente con algunas novedades respecto al año pasado que han gustado como la segunda bañera de espuma, más zonas de fango, una rampa nueva y otros detalles que han tenido mucho éxito.
Como siempre, agradecer al personal de deportes del ayuntamiento de Andratx, a las peñas y asociaciones que estaban en cada una de las pruebas y a los comercios y entidades de Andratx y el resto de Mallorca que han colaborado con los premios y la realización de las pruebas.
Una vez más, parte de la recaudación fue tanto a ABDEM como a Cáritas Andratx y, al finalizar la carrera, hubo la entrega de premios y la torrada de siempre.
El día nos acompañó y cabe agradecer la gran imaginación de muchos equipos con disfraces realmente espectaculares!! Gracias a todos y hasta el año que viene!!
Rajate Air a l'espuma
Més rodes
Sacs
Més espuma
Aigua, sabó... i sardines!!
Més aigua...
Rampa
Batman i Hulk al fang...
Falleres al aigua!!
Arribada
Torrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada