01 de gener 2014

Sant Silvestre d'AtletasdeBaleares a Palma 2013

Abans de la sortida...
Com cada any el 31 de desembre aprofitam per sortir a córrer. Enguany hem repetit amb la Sant Silvestre d'AtletasdeBaleares que han reunit prop de 200 corredors i amics per sortir des de Ciutat Jardí fins al principi de S'Arenal i tornar.
Com sempre, hem pogut aprofitar per saludar antigues amistats que feia temps que no veia mentre corríem sortint-nos un rodatge a ritme mitjà de 4'45".
També hem aprofitat per conèixer nous reptes de tothom i convidant-los a la propera volta a Andratx de l'1 de març vinent.
Molts anys a tots i totes!!
Arribant amb na Mirri
Amaranta, Miquel Roig, Manu i Elo
Como cada año, el 31 de diciembre aprovechamos para salir a correr. Este año hemos repetido con la San Silvestre de AtletasdeBaleares que han reunido cerca de 200 corredores y amigos para salir desde Ciudad Jardín hasta el inicio del Arenal y volver.
Como siempre hemos aprovechado para saludar viejas amistades que hacía tiempo que no veíamos mientras corríamos saliéndonos un promedio de 4'45".
También hemos aprovechado para conocer nuevos retos de todos e invitarlos a la próxima vuelta a Andratx del 1 de marzo del 2014.
Feliz año a todos y a todas!! 
Cesar, Mireia, Juan, Josemi i Francis
Juanjo, DVD i Isa
Amb Rafa i Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada