12 de gener 2014

Sa Llego de Sa Pobla 2014

Sortida amb en Biel a l'esquerra i jo a la dreta...
Ahir es varen reunir més de 1700 corredors a Sa Llego de Sa Pobla i, com no, el Comando Andratx va anar a recolzar aquesta participació. 
N'Aina i en David s'estrenaven a una cursa oficial i, malgrat n'Aina es va tancar un poc a la respiració, varen dur un molt bon ritme de 5'22" que segur davallaran l'any que ve. N'Olatz, com sempre incombustible, a 4'48" a la seva darrera cursa abans de partir cap a Múrcia amb en César, l'enyorarem molt!!
En Juan de Sa Pobla com sempre va anar de menys a més anant a 4'23" de mitja mentre que jo vaig tenir problemes amb es "flato", a 4'20" em sortia i a 4'30" desapareixia per lo que vaig anar alternant aquests ritmes fins al final sortir 4'26" de mitja (després en arribar a ca meva vaig notar que tenia 38'6ºC de febre).
Com sempre hem trobat molts companys de sortida com na Nuria, MJ, un Sparring, en Biel, Román, Dani, Tere, Ramón, Toni, Juanjo, Artur, Pedro, Carme i molts més...
La cursa, com sempre, amb bona organització lliurant el típic sac de patates i un tassó de fang. Al final la gent cercava menjar com cada any i no en trobava (aquest és el problema de mal acostumar als corredors..jaja!!).
Com podeu veure, hi havia moltes camisetes taronges en suport del repte que en Miquel Capó i en Toni Contestí faran el mes de febrer a Sa Pobla correguent 24 hores damunt una cinta de nou.
Abans de la sortida amb n'Aina i en David
Arribant a meta
Ayer se reunieron más de 1700 corredores a Sa Llego de Sa Pobla y, como no, el Comando Andratx fue a apoyar esta participación.
Aina y David se estrenaban en una carrera oficial y, a pesar de que Aina se cerró un poco en la respiración, llevaron un muy buen ritmo de 5'22" que seguro bajarán el año que viene. Olatz, como siempre incombustible, a 4'48" en su última carrera antes de ir a Múrcia con César, la añoraremos mucho!!
Juan de Sa Pobla como siempre ha ido de menos  más sacando una media de 4'23" mientras que yo tuve problemas de flato, a 4'20" me salía y a 4'30" me desaparecía por lo que fui alternando estos ritmos hasta el final saliendo 4'26" de media (después al llegar a casa noté que tenía 38'6ºC de fiebre).
Como siempre hemos encontrados numerosos compañeros de salidas como Nuria, MJ, un Sparring, Biel, Román, Dani, Carmen, Tere, Ramón, Pedro, Artur, Juanjo, Toni y muchos más...
La carrera, como siempre, con buena organización regalando el típico saco de patatas y un vaso de fango. Al final la gente buscaba comida como cada año y no encontraba (este es el problema de malacostumbrar a los corredores..jaja!!).
Como podéis ver había muchas camisetas naranjas en apoyo del reto que van a realizar Miquel Capó y Toni Contestí el mes de febrero en Sa Pobla corriendo 24 horas sobre una cintra de nuevo en beneficio de la esclerosis múltiple.
Arribada de n'Aina i en David
Arribada de na Mirri
Miquel Capó a la taula de 24 h. per l'esclerosi múltiple.
Com sempre a Sa Pobla patates i una peça de fang!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada