08 de desembre 2012

Monport-Pas vermell-Es Tres Picons-Sa Farineta-Cala Conills-Sa Pineta-Cala en Tió-Puig d'en Tió-Monport

Sa Dragonera des de Sa Farineta
Avui hem fet 22 quilòmetres partint des de Monport passant pel Pas Vermell, després els Tres Picons fins arribar al cementiri de S'Arracó, d'aquí hem pujat a Sa Farineta i davallat per Ca'n Bolei fins arribar a Cala Conills. Després hem anat a Sa Pineta, Punta Galinda, Cala En Tió i pujat al Puig d'en Tió per tornar fent un poc de roques i escalada cap el Pintal Vermell i d'aquí al punt de sortida.
Avui el Comando Andratx ha estat format per en Ramon, en Vicenç i un servidor amb l'única intenció d'acumular hores de camí per anar agafant fons a les cames.
Per cert, avui hem trobat el primer esclatasang de la temporada i, tal com està la cosa, potser el darrer...
Al Pas Vermell, la fletxa indica Sa Farineta...
A Sa Farineta, les fletex indiquen el Pas Vermell i es Puig d'en Tió...
Pujant Sa Farineta
Hoy hemos hecho 22 kilómetros partiendo desde Monport pasando por el Pas Vermell, después por los Tres Picons hasta llegar al cementerio de S'Arracó, de aquí hemos subido a Sa Farineta y bajado por Can Bolei hasta llegar a Cala Conills. Después hemos ido a la Pineta, Punta Galinda, Cala En Tió y subido al Puig d'en Tió para volver haciendo un poco de rocas y escalada hasta el Pintal Vermell y de aquí al punto de salida.
Hoy el Comando Andratx estaba formado por Ramón, Vicenç y un servidor con la única intención de acumular horas de camino para ir cogiendo fondo en las piernas.
Por cierto, hoy hemos encontrado el primer "esclatasang" de la temporada y, tal como está la cosa, puede que el último...
Amb en Vicenç i en Ramon des de es Puig d'en Tió
Cala Egos i Sa Mola
El primer i únic esclatasang de la temporada...
 

2 comentaris:

  1. Bon dia jefe, a les seves ordres, sense novetat a sa compañía, abusant de sa teva confiança i el teu "bon fer", sense que serveisqui de precedent, i atès que no vull arribar es darrer a sa propera Volta a Andratx, t'agrairía profundament i eternament que me calculares la distància d'aquests 2 recorreguts:
    a) Mont Port.- Coll des Vent.-Cala Egos.-Pas Vermell.-Es 3 Picons.-Barri Son tió.- Pujada a la Trapa per es coll des Cairats.- Sant Elm.-Pas Vermell.-Mont Port
    b) igual fins La Trapa pero seguir per es cami de ses basses.-coll de sa gramola.-andratx.
    Es teu servidor

    ResponElimina
  2. Ok, te la calcularé però crec que serà més interessant donar-te unes classes de com medir rutes amb el Google Earth per futures peticions...jaja!!

    ResponElimina