23 de desembre 2012

43'5 qms per les muntanyes d'Andratx

A Sa Pineta
Ahir dissabte ens varem ajuntar en Ramon, Vicenç, Mª Antònia i un servidor per fer una tirada llarga amb l'intenció d'acumular unes 9 horetes (al final varen ser més) a les cames com a entrenament per les ultres d'abril i maig.
Varem sortir d'Andratx cap a S'Arracó per Na Vidala i davallant per Can Tomeví fins Cala Conills. D'aquí anàrem a Sa Pineta i cap el Pas Vermell agafant una variant cap Cala Egos i Coll dels Vents.
Al Port d'Andratx aturarem per recarregar aigua i donettes pujant cap a Camp de Mar on varem liquidar els bocates de sobrassada de matances i agafar forces per pujar cap la pedra de sa ratlla enmig i cap el túnel de Son Vic, d'aqui varem bordejar Garrafa per darrera fins arribar a Sa Coma i Andratx.
Finalment han sortit 43'5 qms amb un desnivell positiu de 1644 metres i 3287 metres d'acumulat amb un dia espectacular de sol i temperatura i amb uns companys immillorables (ens faltaven els fixos Elena i Mirri que els hem enyorat). Com diu en Vicenç podrem menjar els torrons amb més gust...
Al Coll dels Vents
Arribant a Camp de Mar
Menjant donettes al Port
Ayer sábado nos juntamos Ramón, Vicenç, Mª Antonia y un servidor para hacer una tirada larga con la intención de acumular unas 9 horitas (al final fueron más) en las piernas como entrenamiento para las ultras de abril y mayo.
Salimos de Andratx hacia S'Arracó por Na Vidala y bajando por Can Tomeví hasta Cala Conills. De aquí fuimos a la Pineta y hacia el Pas Vermell cogiendo una variante hacia Cala Egos y Coll dels Vents.
En el Puerto de Andratx paramos para recargar agua y donettes subiendo a Camp de Mar donde liquidamos los bocatas de sobrasada de matanzas y cogimos fuerzas para subir a la piedra de la raya de enmedio y hacia el tunel de Son Vic, de aquí bordeamos Garrafa por detrás hasta llegar a Sa Coma y Andratx.
Finalmente han salido 43'5 kms con un desnivel positivo de 1644 metros y 3287 de acumulado con un día espectacular de sol y temperatura y con unos compañeros inmejorables (nos faltaban los fijos Elena y Mirri que los hemos echado de menos). Como dice Vicenç podremos comer los turrones con más ganas...
Dalt Peguera
Amb el Galatzó per capell
Arribant a Sa Coma

1 comentari:

  1. Fantàstic entreno, gra6 Pau, Ramón i Maria Antonia, en voler repetim, això sí, els donettes i el bocatas de sobrassada de matances, IMPRESCINDIBLES.

    ResponElimina