18 de desembre 2012

10K de Calvià 2012

Després de la sortida...
Per tercer pic tornem als 10 qms de Calvià enguany amb l'intenció de fer un entrenament d'asfalt i tirar al final ja que aquesta setmana ja dúiem acumulats uns 50 qms dels quals 38 eren de muntanya i pensant que la setmana que ve en feríem més encara.
Com sempre trobem molts d'amics i content de veure que la majoria han complit els seus objectius com el meu germà que ha davallat dels 50 minuts, en Sevilla dels 45 minuts, en Sixto que volia anar a menys de 4'40", etc.
Al meu cas he acompanyat al meu germà fins el qm 3-4, després he mantingut un ritme de trot a 4'45" per finalitzar els dos darrers qms a 4'25" i 4'16". Després dels entrenaments d'aquesta darrera setmana ja m'anava be rodar a menys de 5'/qm.

El meu germà als primers qms.
En Juan anant de menys a més...
Por tercera vez volvemos a los 10 kms de Calvià este año con la intención de hacer un entrenamiento de asfalto y tirar al final ya que esta semana ya llevábamos acumulados unos 50 kms de los cuales 38 eran de montaña y pensando en que la semana que viene aún haríamos más.
Como siempre encontramos amigos y contento de ver que la mayoría han cumplido sus objetivos como mi hermano que ha bajado de los 50 minutos, Sevilla que ha bajado de los 45 minutos, Sixto que quería ir a menos de 4'40", etc...
En mi caso he acompañado a mi hermano hasta el km. 3-4, después he mantenido un ritmo de trote a 4'45" para finalizar los dos últimos a 4'25" y 4'16". Después de los entrenamientos de esta semana ya me iba bien rodar a menos de 5'/km. 
Sevilla en la llegada y al fondo Sixto persiguiendo dos jovencitas..jaja!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada