20 d’octubre 2012

TransMallorcaRun arriba a Andratx!!

Arribada dels dos primers... dos cracks!!
Ahir divendres va arribar al Palau d'esports d'Andratx la sisena etapa de la TransMallorcaRun. En Vicenç i jo varem pujar cap s'Esclop trobant-nos els dos primers acompanyats del nostre amic Román que ja davallaven correguent!!
Nosaltres que pensavem que després de tots aquests dies ja aniríen tocats i davallaríen caminant ja que el camí esta ple de pedres... doncs no, ens varen dur sense aturar fins el Pla de s'Evangèlica. Aquí es quedaren en Román i en Vicenç (perdona Vicenç, que pensava que aquests aniríen més tranquils...).
Després els vaig acompanyar fins el Coll des Coloms i aquí els dos primers ja tenien la seva batalla particular davallant molt aviat deixant-me enrera.
Al final bon entrenament de qualitat en davallades sense tenir cap menció de problemes d'esquena o cames. Ha estat tot un luxe poder anar al costat d'aquests cracks especialment l'escocés Casey que va arribar fresc com una lletuga.
També comentar l'espectacular treball  de tot l'equip del TMR liderat per n'Esther, Toni i Pep, ha estat una passada veure com controlaven la cursa en tot moment. Gràcies!!

Així vaig acabar...
Ayer viernes llegó al Palau de deportes de Andratx la sexta etapa de la TransMallorcaRun. Vicente y yo subimos a s'Esclop encontrándonos a los dos primeros acompañados de nuestro amigo Román que ya bajaban corriendo!!
Nosotros que pensábamos que después de la paliza de todos estos días bajarían caminando ya que el camino está lleno de piedras... pues no, nos llevaron sin parar hasta el Pla de s'Evangèlica. Aquí se quedaron Román y Vicenç (perdona Vicenç, que pensaba que estos irían más tranquilos...).
Después los acompañé hasta el Coll des Coloms y aquí los dos primeros ya tenían su batalla particular bajando bastante rápido dejándome atrás.
Al final buen entrenamiento de calidad en bajadas sin tener mención  de problemas de espalda ni piernas. Ha sido todo un lujo poder ir al lado de estos cracks especialmente el escocén Casey que llegó fresco como una lechuga.
También comentar el espectacular trabajo de todo el equipo del TMR liderado por Esther, Toni y Pep, ha sido una pasada verlos como iban controlando la carrera en todo momento. Gracias!!
En Toni al "motorhome" del TMR

1 comentari:

  1. Batuaredell Pau, m'enganares com un xino, primer posible avituallament a s'esclop, i jo preparant la motxilla gran, després canvi de plans, sortir a cami als darrers i tornar caminant, i al final ni una cosa ni n'altre, però vaig aprofitar per cercar l'altre davallada (camí de ses fontanelles)

    ResponElimina