22 d’octubre 2012

Kids Running i TUI Marató 2012

Sortida dels més petits... de negre en Miquel i amb gorra vermella el fill d'en Pedro Gutiérrez
Com sempre el cap de setmana de la TUI el tenim ple de curses. A més el divendres varem afegir la 6ª etapa de la TransMallorcaRun a Andratx.
El dissabte li tocava als nins a la Kids Running on en Miquel va finalitzar cinquè i en Pau vuitè a les seves respectives categories dins distàncies (600 metres) que ja els hi queden curtes... a Andratx això és arribar aquí al costat. El meu fillol i la meva neboda també varen complir arribant com uns campions a les seves curses malgrat alguna lesió.
El diumenge li tocava al meu germà i als amics del foro d'atletasdebaleares cadascun a les seves respectives distàncies. 
El meu germà tenia com objectiu primer davallar de les 2 hores 5 minuts i després de les dues hores encara que quan va veure el vendaval que pegava a la sortida va sortir amb bones. Quan li quedaven 6 quilòmetres el vaig acompanyar anant molt be fins els darrers dos quilòmetres on va començar a perdre ritme. Al final es va quedar a 50 segons per davallar de les dues hores malgrat l'esprint final però està clar que a la Mitja de Palma rondarà la hora i 55 minuts tranquil·lament.
Per altre banda content de veure gent com en Mazacote que va fer finisher a la marató o en Cuoyot que davallava de la hora i 30 minuts a la mitja. També en Joan Bustos va fer finisher a la Marató amb la gran ajuda d'en BJ (aquest ja li ha dit que només el tornarà a acompanyar a dinars i sopars..jaja!!).
Per suposat em va alegrar veure en Sixto i na Pilar que varen donar una ma (o les dues) a en Maza fins la mitja marató.
Finalment donar l'enhorabona a tots els que hi vareu participar a alguna de les proves!!
En Pau concentrat a la seva cursa...
Aquests em jubilaran prest...
Como siempre el fin de semana de la TUI lo tenemos lleno de carreras. Además el viernes añadimos la 6ª etapa de la TransMallorcaRun que llegaba a Andratx.
El sábado le tocaba a los niños en la Kids Running donde Miquel acabó en 5º lugar y Pau en 8ª posición en sus respectivas categorías en distancias (600 metros) que ya les quedan cortas... en Andratx eso es llegar aquí al lado. Mi ahijado y mi sobrina también cumplieron llegando como unos campeones a pesar de alguna lesión.
El domingo le tocaba a mi hermano y a los compañeros del foro de atletasdebaleares cada uno en sus respectivas distancias.
Mi hermano tenía como primer objetivo bajar de las 2 horas y 5 minutos y como segundo bajar de esas dos horas aunque cuando vio el vendaval que había en la salida decidió reservar un poco. Cuando le quedaban 6 kilómetros le acompañé yendo bastante bien hasta que a falta de 2 kilómetros comenzó a bajar el ritmo. Al final se quedó a 50 segundos de bajar las dos horas a pesar del esprint final pero está claro que en la Media de Palma rondará la hora y 55 minutos tranquilamente.
Por otro lado contento de ver gente como Mazacote haciendo finisher en la maratón o Cuoyot que bajaba de la hora y media en la media maratón. También Joan Bustos finalizó la maratón con la gran ayuda de BJ (éste ya le ha dicho que sólo le volverá a acompañar en comidas y cenas..jaja!!).
Por supuesto me alegré mucho de ver a Sixto y Pilar que estuvieron echando una mano (o las dos) a Maza hasta la media maratón.
Finalmente dar la enhorabuena a todos los que participasteis en alguna de las pruebas!!
A 50 metres de l'arribada...
La propera a menys de 2 hores...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada