28 de juliol 2012

Cala Egos Trail Run & Swim 2012

La sortida a Cala Fonoll
Avui matí ens hem juntat 30 amics per fer l'entrenament de Cala Egos a Cala Fonoll. Tot ha sortit perfecte on la familia Kay i els seus amics així com els palistes del CVPA han fet una feina espectacular.
Per la meva part sense problemes al trail i llàstima que abans de començar la natació he trencat la goma de les ulleres tenint que tornar a canviar-les i sortint molt enrera. Ha estat una prova d'anar agafant gent, al final m'han faltat uns metres per arribar fins en Sixto i en Pep Mª Natta.
En breu treuré el video que he fet amb la GoPro.
Aquí teniu l'enllaç al Facebook on surten totes les fotos: CET&S2012
En Dani ha arribat primer en 1 hora justeta...
Sixto i Pep al front, al fons un servidor...
Esta mañana nos hemos juntado 30 amigos para hacer el entrenamiento de Cala Egos a Cala Fonoll. Todo ha salido perfecto gracias a la familia Kay y sus amigos así como a los palistas del CVPA que han hecho un trabajo espectacular.
Por mi parte sin problemas en el trail y lástima que haya roto la goma de las gafas justo antes de comenzar lo que me ha hecho volver para cambiarlas saliendo bastante atrás. Ha sido una prueba de ir cogiendo gente, al final me han faltado unos metros para alcanzar a Sixto y Pep Mª Natta.
En breve sacaré el video que he hecho con la GoPro.
Aquí teneis el enlace al Facebook donde están todas las fotos: CET&S2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada