21 de juliol 2012

Cala d'Egos Trail Run & Swim 2012

Sortida a Cala Fonoll
Fa un mes li vaig comentar a n'Elena i en Ramón del Comando Andratx montar un entrenament on haviem d'anar correguent a Cala d'Egos i d'allà tornar nedant fins a Cala Fonoll al Port d'Andratx.
Doncs n'Elena no va tardar res en montar dades, cartell i infraestructura per poder fer-ho fins i tot penjant-ho al FB on ens hem trobat que haurà un grupet molt maco.
Avui matí hem fet un petit assaig amb n'Elena i en Ramón i amb el debut a les nostres sortides de na Lisa, la germana de n'Elena. Les sensacions han estat bones, especialment a la muntanya ja que era la segona sortida després del trail d'abril i només tinc petites molésties als isquios.
Aquí vos deix el cartell amb tota l'informació.
Cartell de n'Elena
Cala d'Egos
Hace un mes le comenté a Elena Y Ramón del Comando Andratx montar un entreno donde teníamos que ir corriendo a Cala d'Egos y de allí volver nadando hasta Cala Fonoll en el Puerto de Andratx.
Pues Elena no tardó nada en montar fechas, cartel y infraestructura para poder hacerlo incluso colgándolo en el FB donde nos hemos encontrado que habrà un grupo bastante majo.
Esta mañana hemos ido a hacer un pequeño ensayo con Elena y Ramón y con el debut en nuestras salidas de Lisa, la hermana de Elena. Las sensaciones han sido buenas especialmente en la montaña ya que era la segunda salida después del trail de abril y solo tengo pequeñas molestias en los isquios.
Aquí os dejo el cartel con toda la información.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada