06 d’abril 2012

Més de 19 qms. amb cracks fins Estellencs

Molta màquina per aquí...
 Ahir ens varem reunir a Andratx amb els companys de Mallorca Trail i altres corredors per fer una sortida cap a Valldemossa. Com que ja havia fet la sortida llarga el dimarts vaig decidir acompanyar-los fins Estellencs.
Fins dalt del camí de Ses Penyes es grup es va mantenir, després en Miquel Capó i en Tolo Fiol (que anava sense motxilla i només 2 botelles i 4 gels) varen fugir mentre per darrera es varen fer dos grups que s'anirien dividint al llarg de la sortida.
Jo vaig tenir la sort de compartir amb en Sebastià Oliver, na Tere, na Mirri i després se'ns afegirien en David i na Xisca.
Això sí, la llegenda del Comando Andratx continua, va ser arribar a Estellencs on jo aturava i va començar a ploure fort i així duim des de juny del 2010 amb entrenaments llargs sense aigua...
Gràcies a tots!!

Ayer nos reunimos en Andratx con los compañeros de Mallorca Trail y otros corredores para hacer una salida hacia Valldemossa. Como que ya había hecho la salida larga el martes decidí acompañarlos hasta Estellencs.
Hasta arriba del camino de ses Penyes el grupo se mantuvo, después Miquel capó y Tolo Fiol (que iba sin mochila, dos botellines y 4 geles) escaparon mientras por detrás se hicieron dos grupos que se irían dividiendo a lo largo de la salida.
Yo tuve la suerte de compartir con Sebastià Oliver, Tere, Mirri y después se nos añadirían David y Xisca.
Eso sí, la leyenda del Comando Andratx continúa, fue llegar a Estellencs donde me paraba y comenzar a llover fuerte y así llevamos desde junio del 2010 con entrenamientos largos sin agua...
¡¡Gracias a todos!!
Passant pel castellot...

5 comentaris:

  1. Pau muy chulo el vídeo del pelotón de cola. Gracias.

    ResponElimina
  2. Gracias por todo Pau! Eres el mejor anfitrión, faltas tú en la foto pero ya habrá tiempo de hacernos más fotos.

    ResponElimina