11 d’agost 2011

Mallorca Trail a Andratx

 Avui hem pogut gaudir de la presència d'en Dani Salas (Mallorca Trail i UMST) a Andratx amb motiu de cercar alternatives al pas de s'Esclop mirant de continuar amb el màxim de muntanya. També ens ha acompanyat en Pep Lluís (Ropits i UMST) i na Mª Jesús fent una sortida bastant maca i aconseguint trobar camins que seran útils per l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana.
La veritat és que hem bombardejat a en Dani amb questions respecte al UMST, a la sortida al Mont Blanc que tenen prevista, als entrenaments dels nostres amics i moltes més coses durant l'hora i quart que ha durat l'entrenament.
Per suposat, l'equip de Mallorca Trail sap que, després del UTMB, té pendent una visita a la Dragonera i sempre és benvingut a les sortides del Comando Andratx que començarem entre setembre i octubre per Andratx.
Hoy hemos podido disfrutar de la presencia de Dani Salas (Mallorca Trail y UMST) en Andratx con motivo de buscar alternativas al paso de s'Esclop mirando de contiuar con el máximo de montaña.
También nos ha acompañado Pep Lluís (Ropits y UMST) y Mª Jesús haciendo una salida bastante maja y consiguiendo encontrar caminos que serán útiles para el Ultra Mallorca Serra de Tramuntana.
La verdad es que hemos bombardeado a Dani con preguntas respecto al UMST, a la salida al Mont Blanc que tienen prevista, a los entrenamientos de nuestros amigos y muchas más cosas durante la hora y cuarto que ha durado el entrenamiento.
Por supuesto, el equipo de Mallorca Trail sabe que, después del UTMB, tiene pendiente una visita a la Dragonera y siempre es bienvenido a las salidas del Comando Andratx que comenzaremos entre septiembre y octubre por Andratx.

3 comentaris:

 1. Pau gràcies a voltros per la vostra ajuda i hospitalitat.
  Ha estat un bon entrenament, mos encanta Andratx aixi que prepara moltes rutes com les d'avui i alla mos tindras.
  M'ha encantat la reflexio de la MªJesus. "Lo mio no tiene merito(correr y nadar cada dia 1h) porque con esto disfruto". Es asi de facil.

  ResponElimina
 2. Això és l'esperit del Comando Andratx: gaudir la muntanya, i amb na Chus, na Mª Antònia i na Lluïsa això està assegurat.

  ResponElimina
 3. Pau, sabes que nos vas a tener a tu lado en todo lo que montas ya que lo haces con corazón y siempre mirando por los demás, gracias.

  ResponElimina