24 d’agost 2011

Llego Malpas-Bonaire 2011

Amb un poc de retard, vos pas la crónica de la Llego Malpas-Bonaire d'enguany. Dia calurós i amb molta humitat, sort que la organització enguany ha estat perfecte i juntament amb les mangueres dels veinats hem pogut sofrir una mica menys.
Jo, com el Barça, en plena pretemporada, amb menys entrenaments que l'any passat però encara així he davallat 4 minuts que harien estat menys de no haver tingut que returar a les davallades ja que tenia l'ungla del dit gruixat del peu mig sortida i es clavava a la pell (a veure si em cau prest o finalment tindré que llevarme-la). Donc les gràcies a en Joan que m'ha acompanyat els darrers quilómetres.
Per altre banda he tingut el plaer de poder xerrar amb molts de coneguts com en Tonija, na Pilar, Baldo, Maties, Magdalena i Mito i veure antics companys de classe com en Juan Antonio i en Bernat.
Per variar al sorteig m'ha tocat una camiseta técnica i una borsa, tot per la dona...
Amb un crack, en Miquel Capó...
Con un poco de retraso, os paso la crónica de la Llego Malpas-Bonaire de este año. Día caluroso y con mucha humedad, suerte que la organización ha estado perfecta y junto con las mangueras de los vecinos hemos podido sufrir un poco menos.
Yo, como el Barça, en plena pretemporada, con menos entrenamientos que el año pasado pero aún así he bajado 4 minutos que habrían sido menos de no haber tenido que frenar en las bajadas ya que tenía la uña del dedo gordo del pie medio salida y se me clavaba en la piel (a ver si me cae pronto o finalmente tendré que quitármela). Doy las gracias a juan que me ha acompañado los últimos kilómetros.
Por otro lado he tenido el placer de poder hablar con muchos conocidos como Tonija, Pilar, Magdalena, Baldo, Matías y Mito y ver antiguos compañeros de clase como juan Antonio y Bernat.
Para variar en el sorteo me ha tocado una camiseta técnica y una bolsa, todo para la mujer...
Tres fantàstics organitzadors: Baldo, Magdalena i Mito
Arribant amb en Joan...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada