22 de juliol 2011

Un altre que s'enganxa a la bici...

Idò sí, un altre que ha decidit fer bici... per què? bàsicament per tres raons: l'ultratrail, l'Ironman i la varietat als entrenaments.
L'any que vé, si tot va bé, faré l'Ultratrail i l'idea és augmentar el volum de quilòmetres i aquí és on entra la bici ja que és una forma de fer-ho fent sofrir menys les articulacions així com fer més treball de força de cames.
Els que seguiu el meu bloc des de el principi sabeu que abans de complir els 50 vull fer un Ironman així que ja començ a practicar amb la bici.
I per finalitzar és una forma més de fer activitat física de forma variada i així evitar la repetició d'entrenament que solen dur al final al cansanci o avorriment.
Com podeu veure m'he agenciat una d'aquestes bicis d'hotel que tenen una relació qualitat-preu molt bona i que ja em va be per a mi.
Pues sí, otro que ha decidido hacer bici... ¿por qué? básicamente por tres razones: el ultratrail, el Ironman y la variedad en los entrenamientos.
El año que viene, si todo va bien, haré el ultratrail y la idea es aumentar el volumen de kilómetros y aquí es donde entra la bici ya que es una forma de hacerlo haciendo sufrir menos las articulaciones así como hacer más trabajo de fuerza de piernas.
Los que seguís mi blog desde el principio sabeis que antes de cumplir los 50 quiero hacer un Ironman así que comienzo a practicar con la bici.
Y para finalizar es una forma más de hacer actividad física de forma variada y así evitar la repetición de entrenamientos que sulen llevar al final al cansancio o aburrimiento.
Como podeis ver me he agenciado una de esas bicis de hotel que tienen una relación calidad-precio muy buena y que ya me va bien a mi.

5 comentaris:

  1. Eiiiiiiii, esa bici me suena ja ja. Enhorabuenaaaaaaaaa, un día tenemos que salir !!!!!!!

    ResponElimina
  2. jeje, ya me fijé que era la misma que la tuya, la verdad es que era una oportunidad que no debia dejar escapar... a ver si nos vemos pronto...

    ResponElimina
  3. Esas bicis están muy bien. Solo el cambio ultegra ya vale lo que pagas. Ahora toca disfrutarla!!

    ResponElimina
  4. Eso mismo me dijo Abilio... ahora a entrenar!!

    ResponElimina
  5. bona bici!! ara toca... donar-li canyaaa!!

    ens veim a la sortida del ironman de... frankfurt? Niza? Lanzarote?

    ResponElimina