03 de juliol 2011

Fotos Triatló Port d'Andratx Memorial Lorenzo Avilés 2011

Un fora sèrie va còrrer per Andratx...
Al Picassa de la dreta teniu les fotos per tots els amics de Triats, Bimont i resta de participants que varen venir a gaudir d'aquest triatló al Port d'Andratx.
Només dir que va guanyar en Fidalgo, gran favorit abans de començar la cursa. Na Tere va ser la primera veterana i en Tintín es va estrenar a un triatlon!!
Entre els andritxols en Miquel Caldentey va guanyar seguit de n'Abilio, en Piti i n'Alberto. Com sempre no varen faltar els donuts i altres fruites amb les que ens obsequia n'Abilio.
Va haver-hi exclusiva i es va fer public que l'ICAN (sencer i mig) es ferà l'any que ve a Peguera i que el sector de ciclisme pasarà pel municipi d'Andratx (Sa Coma, Andratx, S'Arracó, Port i Camp de Mar).
Gràcies a tots per venir!!
Atents a les explicacions...
El novato i el veterà...
En el Picassa de la derecha tenéis las fotos para todos los amigos de Triats, Bimont y resto de participantes que vinieron a disfrutar de este triatlón en el Puerto de Andratx.
Sólo decir que ganó Fidalgo, gran favorito antes de comenzar la carrera. Tere fue la primera veterana y Tintín se estrenó en un triatlón!!
Entre los andritxoles ganó Miquel Caldentey seguido de Abilio, Piti y Alberto. Como siempre no faltaron los donuts y otras frutas con las que nos obsequia Abilio.
Hubo exclusiva y se hizo público que el ICAN del año que viene (entero y medio) se hará el año que viene en Paguera y que el sector de ciclismo pasará por el municipio de Andratx (Sa Coma, Andratx, S'Arracó, Puerto y Camp de Mar).
Gracias a todos por venir!!
Tere la incombustible...

2 comentaris:

  1. El domingo me falló el fotógrafo porque estaba en un examen de catalán, así que muchas gracias por las fotos y por estar ahí Pau.

    ResponElimina
  2. Las gracias os las he de dar yo por estar siempre en todas las pruebas pudiendo tener un buen recuerdo fotografico... gracias!!!

    ResponElimina