12 de juny 2011

Volta a la Dragonera nedant - Fotos

Avui hem anat a veure la Volta a la Dragonera nedant (més de 9 quilòmetres) on hi han participat uns 94 nedadors entre els quals estaven els nostres amics Jose Manuel (mójate contracorriente), Toni Contestí (grancampió) i Dani Salas (s'aiguablava) rememorant la volta que ja havien fet l'any passat.
El temps ha estat immillorable i la mar al darrera de la Dragonera era una bassa d'oli on tots han gaudit molt. Només ha hagut unes quantes picadures de grumers que no han estat impediment per els participants.
Vos deix les fotos al Picassa de la dreta per que les pogueu disfrutar i agafar de forma lliure.
Dani i Toni als 6 quilòmetres...
Hoy hemos ido a ver la Vuelta a la Dragonera nadando (más de 9 kilómetros) donde han participado unos 94 nadadores entre los cuales estaban nuestros amigos Jose Manuel (mójate contracorriente), Toni Contestí (grancampió) y Dani Salas (s'aiguablava) rememorando la vuelta que dieron el año pasado.
El tiempo ha sido  inmejorable y la mar detrás de la Dragonera parecía una balsa de aceite donde todos han disfrutado mucho. Solo unas cuantas picaduras de medusas que no han sido impedimento para los participantes.
Os dejo las fotos en el Picassa de la derecha para que las podais disfrutar y coger de forma libre.
Jose Manuel demanant coca cola...
Jose Manuel nedant sense casquet...
Toni i Dani i el Cap Fabiler al fons...

1 comentari: