10 de juny 2010

Companys i amics

Aquest darrer cap de setmana vaig poder disfrutar de treballar amb els meus companys de per tota arreu d'Espanya i especialment amb els d'Andalusia. La veritat és que sempre que vinc a aquestes competicions trec experiències noves i enriquidores ja sigui a nivell de feina com a nivell personal i el que desitges quan te'n vas és tornar-los a veure lo més prest posible per contar-nos noves experiències.
Fins i tot he pogut treure temps per anar a rodar amb un parell de companys nous i amb els que intentaré continuar tenint contacte mitjançant aquest blog o per email.
Finalment només agraïr el fet de fer feina amb aquest grans professionals així com al CNJ per donar-me la seva confiança en la meva feina. Gràcies a tots!!

Este último fin de semana pude disfrutar de trabajar con mis compañeros de toda España y especialmente con los de Andalucía. La verdad es que siempre que vengo a estas competiciones saco experiencias nuevas y enriquecedoras tanto a nivel de trabajo como personal y lo que deseas cuando te vas es volverlos a ver lo antes posible para contarnos nuevas experiencias.
Incluso he podido sacar tiempo para ir a rodar con un par de compañeros nuevos y con los cuales intentaré continuar teniendo contacto ya sea a traves de este blog como por email.
Finalmente agradecer el hecho de trabajar con estos grandes profesionales así como al CNJ por darme su confianza en mi trabajo. Gracias a todos!!

2 comentaris:

  1. Vaya equipazo!!!! Lastima que te perdieras los pescaitos...

    ResponElimina
  2. JEJE, este domingo ya te pasare unas fotos de platos que haran en mi fiesta....

    ResponElimina