24 de juliol 2015

Cursa Memorial Margalida Ferrer 2015 a Montuiri

Podi dels nins
El passat divendres vàrem anar a Montuiri on el nostre amic Esteva junt amb els Homes Cabra muntaven una cursa solidària.
Va ser una cursa molt dura bàsicament per la calorada que va fer (35º a l'arribada i moltíssima humitat). Primer varen córrer els petits on en Pau va fer segon, poc després en Juanjo i jo sortíem a la de 6 km mentre en Vicenç feia la de 12 km continuant amb la seva preparació per la marató d'octubre.
Gran organització amb els avituallaments perfectes i una burrada de coques a l'arribada, tot molt ben senyalitzat i molts de voluntaris varen fer que fossi perfecte.
L'any que ve si tot va bé repetirem!!
Grupeta del Comando...
En Juanjo suant un poc...
El pasado viernes fuímos a Montuiri donde nuestro amigo Esteva  junto con los Hombres Cabra montaban una carrera solidaria.
Fue una carrera muy dura básicamente por el calor que hizo (35º y muchísima humedad).
Primero corrieron los más pequeños donde Pau hizo segundo, poco después Juanjo y yo hicimos la de 6 kms mientras que Vicente hacía la de 12 kms continuando con su preparación para la maratón de octubre.
Gran organización con los avituallamientos perfectos y una burrada de cocas en la llegada, todo muy bien señalizado y muchos voluntarios hicieron que fuera perfecto.
El año que viene si todo va bien repetiremos!!
En Vicenç en acció...
A 400 metres de la sortida
Arribada d'en Miquel
Arribada d'en Pau
Podi dels benjamins
Espectacular avituallament a l'arribada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada