27 de juliol 2015

Cursa de Sant Feliu a Llubí 2015

Arribant a l'esprint...
Aprofitant que anàvem a Son Serra hem aturat a Llubí a fer la cursa popular que es fa des de fa ja 35 anys!!
Primer varen córrer en Miquel i en Pau on aquest va finalitzar tercer després d'un disputat esprint amb un atleta d'Inca.
Després vàrem sortir en Joan i jo on per primer pic en molts de temps baixava dels 4'30" de mitja: exactament 4'24" i això que feia una calorada. També és veritat que al final un veterà es va picar i em va forçar a esprintar al final..jaja!!
En Juan va anar tranquil al seu ritme mentre els nostres amics Sixto i Elo també varen participar, com sempre tot un plaer xerrar amb ells una estona.
L'organització perfecte, preus barats, avituallaments cada volta i premis per moltes categories. Enhorabona a tots!!
En Joan...
Al fons en Pau disputant el tercer lloc
Aprovechando que ibamos a Son Serra nos hemos parado en Llubí a hacer la carrera popular que se disputa desde hace 35 años!!
Primero corrieron Miquel y Pau donde éste último hizo tercero en su categoría después de un disputado esprint com un atleta del Inca.
Después salimos Juan y yo donde por primer lugar tras mucho tiempo conseguía bajar de 4'30": exactamente 4'24" y eso que hacía mucha calor. También es verdad que, al final un veterano se picó forzándome a esprintar al final... jaja!!
Juan fue tranquilo, a su ritmo mientras nuestro amigo Sixto y Elo también participaron, como siempre todo un placer hablar con ellos un rato.
La organización perfecta, precios baratos, avituallamientos cada vuelta y premios para muchas categorías. Enhorabuena a todos!!
Lliurament trofeus

2 comentaris: