28 de desembre 2014

2014, bon any d'entrenaments amb el Comando Andratx

Serra de Son Ensenyat
Nocturna prop del Fabioler
Aquest any 2014 ha estat ple de bons entrenaments on s'han incorporat al Comando Andratx molta gent ja sigui perquè preparaven alguna ultra o pel simple fet de gaudir de les nostres muntanyes i cales.
Vull agrair a tots els que heu vingut alguna vegada, especialment els que han vingut des de Palma i, fins i tot, Sa Pobla o més enfora!!
Ja sabeu que aquí no hi ha nivells sinó persones on destaca el bon "rollo" a les sortides. La veritat és que hem rigut moltes vegades i gaudit d'espectaculars paisatges que ens dóna la nostra "roqueta" i esper que sigui per molts d'anys!!
Vos desig a tots un millor any 2015 i unes bones festes!!
La Trapa
Volta a Andratx
Este año 2014 ha estado lleno de buenos entrenamientos donde se han incorporado al Comando Andratx mucha gente ya sea porque preparaban alguna ultra o por el simple hecho de disfrutar de nuestras montañas y calas.
Quiero agradecer a todos los que habéis venido alguna vez, especialmente los que habéis venido desde Palma e, incluso desde Sa Pobla y más lejos!!
Ya sabéis que aquí no hay niveles sino personas donde destaca el buen rollo en las salidas. La verdad es que hemos reido muchas veces y disfrutado de espectaculares paisajes que nos da nuestra "roqueta" y espero que siga así por muchos años!!
Os deseo a todos un mejor año 2015 y unas felices fiestas!!
Darrera nocturna de l'any a ses Planes de S'Hereu
Entreno sortida Ultra amb Palmafitness
Dalt de s'Esclop
Sa Gramola
Al Coll Andritxol
Amb un dels mestres a Son Orlandis...
Cala d'Egos
Pas Vermell amb Mely i Isa
Sa Farineta amb Mirri, Cesar i Aina
Molins d'Andratx
Amb Manu i Tony
Sa Talaia
Pas Vermell amb Marilo, Esther i Tony
Pujant Coma de ses Selles
Soller - Lluc
Puig de sa Font
Entrenant avituallaments per Camí de Cavalls...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada