07 d’octubre 2014

I Cursa Via Asima

En Miquel a s'arribada...
Ahir es va celebrar la primera edició de la Cursa Via Asima amb sortida i arribada des de la pista d'atletisme de Prínceps d'Espanya.
Els més petits varen fer 250 i 600 metres a la pista mentre que en Toni, que era cadet, va fer 5 km donant 2 voltes al circuit. En Juan, Toni i jo vàrem donar 3 voltes sortint 7'8 km amb pluja inclosa.
Bones sensacions anant finalment a una mitja de 4'30". En Toniet ha finalitzat tercer a la seva categoria coincidint amb ell a la segona volta (li he hagut de donar un parell de clotellades per què espavilassi).
Bona organització malgrat la pluja amb avituallaments al circuit i calçons d'obsequi.
En Pau donant-ho tot...
Foto guanyadors, en Toniet surt enmig...
Ayer se celebró la primera edición de la carrera Via Asima con salida y llegada desde la pista de atletismo de Príncipes de España.
Los más pequeños hicieron 250 y 600 metros en la pista mientras que Toni, que era cadete, hizo 5 kms dando 2 vueltas al circuito. Juan, Toni y yo hicimos 3 vueltas saliendo 7'8 kms con lluvia incluida.
Buenas sensaciones yendo finalmente a una media de 4'30". Toniet finalizó en tercer lugar en su categoría coincidiendo con él en la segunda vuelta (le he tenido que dar un par de "clotellades" para que espabilase.)
Buena organización a pesar de la lluvia con avituallamientos en el circuito y pantalones de obsequio.
Plovia un poc...
En Juan preparant els 10k de sa TUI
Tornant a Prínceps...
En Pauet ha repetit donant una volta sencera
Han estat 3 voltetes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada