03 de març 2014

Volta a Andratx 2014

38 a la sortida!!
Aquest dissabte vàrem realitzar la 4ª edició de la Volta a Andratx amb 38 valents que partiren des d'Andratx cap al Port passant per Biniorella, després visitarem Cala Egos i cap a Sant Elm passant pel Pas Vermell. A Sant Elm ens varen deixar uns quants que feien només la meitat per continuar la resta cap a la torre de Cala en Basset i arribant a la Trapa on ens vàrem reagrupar de nou per continuar cap a Andratx passant per ses Basses, es Campàs i el Coll dels Coloms amb un temps de 6º45' amb aturades incloses totalitzant uns 41 kms!!
Agrair a tots els participants (CSR, Palma Fitness, Sparrings, Comando Andratx) i als alumnes de Bendinat per l'avituallament a Sant Elm. Vàrem tenir la sort de què el dia va acompanyar malgrat un poc de vent prop de la costa.
Per part dels nostres menys en Tony que va tenir un problema al genoll, la resta va liquidant objectius, Aina i David ja estan preparats per la Trail, Ramon i Elena van per bon camí pel CDC i en Vicenç ja veu com s'acosta Menorca amb bones sensacions!!
L'any que ve tornarem a muntar aquest entrenament que ja és un clàssic a Andratx!!
A Cala Egos
En Javier al Pas Vermell
Este sábado realizamos la 4ª edición de la Vuelta a Andratx con 38 valientes que partieron desde Andratx hacia el Puerto pasando por Biniorella, después visitamos Cala Egos y hacia San Telmo pasando por el Pas Vermell. En San Telmo nos dejaron unos cuantos que hacían sólo la mitad para continuar el resto hacia la torre de Cala en Basset y llegando a la Trapa donde nos reagrupamos de nuevo para continuar hacia Andratx pasando por Ses Basses, es Campàs y el Coll dels Coloms con un tiempo de 6º45' con paradas incluidas totalizando unos 41 kms!!
Agradecer a totos los participantes (CSR, Sparrings, Comando Andratx, Palma Fitness) y a los alumnos de Bendinat por el avituallamiento en San Telmo. Tuvimos la suerte de que el día nos acompañó a pesar de un poco de viento cerca de la costa.
Por parte de los nuestros menos Tony que tuvo un problema en la rodilla, el resto van liquidando objetivos, David y Aina ya están preparados para la Trail, Ramón y Elena van por buen camino para el CDC y Vicente ya ve como se acerca Menorca con muy buenas sensaciones!!
El año que viene volveremos a montar este entrenamiento que ya es un clásico en Andratx!!
En David a prop de Sa Trapa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada