06 de desembre 2013

III Cursa popular S'Hostal de Montuiri 2013

Primera pujada a la sortida, l'altre meitat del pelotó encara no havia girat el cantó... foto: Gaizca Taro
Avui hem anat a Montuiri a la tercera edició de la cursa popular que organitza n'Esteve Barceló junt amb el Club de Montuiri on han participat més de 600 atletes a la cursa absoluta.
La cursa ha estat tot un èxit d'organització, bona mesura (10 km), temps perfecte, recorregut trencacames molt guapo, molts participants i buff i panada d'obsequi.
Tant en Dani com en Juanjo com jo hem complit amb els nostres objectius: En Juanjo feia la primera cursa després de la seva operació al genoll amb bones sensacions sense molèsties. En Dani ha fet 42 minuts deixant clar que ja està fort i jo he fet 48 justs amb molt bones sensacions malgrat l'entrenament de muntanya del dimecres, a les pujades he gaudit pitjant el darrer quilòmetre.
També hem tingut el plaer de veure amics com en Sixto i n'Elo que estan fortíssims, en Maza i en David que van agafant força, en Toumi que ha dominat la cursa de principi a fi sense deixar opció a la resta de cracks com Fidalgo, Tomeu Rigo o Carlitos Martínez.
Amb en Juanjo abans de sortir...
Foto d'en Baldo al km 5...
Hoy hemos ido a Montuiri a la tercera edición de la carrera popular que organiza Esteve Barceló junto con el club de Montuiri donde han participado más de 600 corredores en la carrera absoluta.
La carrera ha sido todo un éxito de organización, buena medición (10 kms), tiempo perfecto, recorrido rompepiernas muy guapo, muchos participantes y buff y empanada de obsequio.
Tanto Dani como Juanjo como yo hemos cumplido nuestros objetivos: Juanjo corría su primera carrera tras la operación de rodilla con buenas sensaciones sin molestias. Dani ha hecho 42 minutos dejando claro que ya está fuerte y yo he hecho 48 justos con buenas sensaciones a pesar del entrenamiento de montaña del miércoles pasado, en las subidas he disfrutado apretando el último kilómetro.
También hemos tenido el placer de ver amigos como Sixto y Elo que están fortísimos, Maza y David que van cogiendo fuerza, Toumi que ha dominado la carrera de principio a fin no dando opción al resto de cracks como Fidalgo, Tomeu Rigo o Carlos Martínez.
Dani i Juanjo
La darrera pujada...      foto: Gaizca Taro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada