28 de desembre 2013

Cross de Campos 2013 i fotos...

Darrer podi de l'any
Feia molts d'anys que no feia un cross, aprofitant que en Juanjo també hi anava he decidit anar-hi i així també dur als nins a fer la seva darrera cursa de l'any.
Per part dels nins en Pau ha fet tercer mentre que en Miquel ha remuntat fins a la setena posició!!
La nostra cursa ha estat marcada per la forta sortida d'en Juanjo (a 3'49" em marcava el GPS) per lo que he afluixat anant a uns 4'25"-4'30" la resta per fer una mitja de 4'23" els quasi 6 quilòmetres de recorregut amb vent de cara, un poc de fang i un parell de pujadetes. Les sensacions de la darrera volta han estat bones malgrat unes molèsties al bessó dret que arrosego aquesta darrera setmana.
Per altra banda l'organització bona, amb detalls pels nins i majors.
He fet algunes fotos: Fotos Campos
Arribant a meta
Iniciant remuntada
Hacía muchos años que no hacía un cross, aprovechando que Juanjo también iba he decidido apuntarme y así también llevar a los niños a hacer su última carrera del año.
Por parte de los niños, Pau ha hecho tercero y Miquel ha remontado hasta la séptima posición!!
Nuestra carrera h estado marcada por la fuerte salida de Juanjo (a 3'49" marcaba el GPS) por lo que he aflojado yendo a 4'25"-4'30" el resto para sacar una media final de 4'23" los casi 6 kms de recorrido con viento de cara, un poco de fango y dos cuestecitas. Las sensaciones de la última vuelta han sido buenas a pesar de una molestias en el gemelo derecho que arrastraba esta última semana.
Por otro lado buena organización, con detalles para los niños y los mayores.
He hecho algunas fotos: Fotos Campos
Tornant als crossos...
Prest em jubilaran...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada