11 de novembre 2013

Cursa d'orientació a Son Ferrer 2013

En Miquel i Pau a l'arribada
Ahir varem anar a Son Ferrer on es feia una cursa de promoció de curses d'orientació. Aprofitant les facilitats de la prova vaig anar amb en Miquel i Pau que s'ho varen passar d'allò més bé jugant a trobar les pistes mentre corrien pel bosc.
També ens varem trobar a la germana de n'Elena na Lisa amb les seves dues filles, en Roman amb na Carme i la seva filla i en Tintín que també s'estrenava com la majoria.
Per rematar la cursa, vaig perdre el mòbil i gràcies a l'aplicació de trobar el mòbil on ens surt un plànol amb la situació aproximada el vaig poder recuperar gràcies a la gran vista d'en Tintín!!
Aprofit per felicitar la labor de la federació i els seus montadors i anim a tots a provar una forma distinta de còrrer pel camp de forma divertida.
Na Lisa amb les nines junt a en Román, Carme i Tintín
Ayer fuimos a Son Ferrer donde se hacía una carrera de promoción de las carreras de orientación. Aprovechando las facilidades de la prueba fui con Miquel y Pau que se lo pasaron bomba jugando a encontrar las pistas mientras corrían por el bosque.
También nos encontramos la hermana de Elena, Lisa con sus dos hijas, a Román con Carmen y su hija y a Tintín que también se estrenaba como la mayoría.
Para rematar la carrera, perdí el movil y, gracias a la aplicación de encontrar el movil donde nos sale un plano con la situación aproximada lo pude recuperar gracias a la gran vist de Tintín!!
Aprovecho para facilitar la gran labor de la Federación así como su montadores y animo a todos a probar una forma distinta de correr por el campo de forma divertida.
En Tintín amb el mòbil recuperat...

2 comentaris: