26 de novembre 2013

90a Cursa Jean Bouin Barcelona 2013

Sortida de quasi 12000 corredors, a veure qui em troba...
Aquest cap de setmana aprofitant que anàvem a Barcelona a veure el Barça el dissabte, hem anat a fer la 90 edició de la Jean Bouin. En Sebastià de Felanitx, Miquel de Campos i jo hem fet la de 10 km (al final ens han sortit a tots 10'2 km) i en Pauet la cursa benjamí amb nins més majors que ell.
Per la meva banda la intenció era sortir a rodar a 4'50" i forçar els darrers km però el fet de sortir bastant avançat ("només" vàrem tardar 15" a passar per l'arc de sortida) i anar amb gent que anava molt forta em va fer sortir el primer quilòmetre a 4'15", un pic aquí vaig posar el fre a 4'35"- 4'50" fins que varen quedar els dos darrers quilòmetres davallant a 4'30" coincidint amb la pujada final on molta gent ja anava morta. Finalment 46'20" al temps real fent una mitja de 4'31" i acabant bastant sencer amb sensacions d'haver forçat lo just per acabar content.
Els meus companys Sebastià i Miquel anaven amb la idea de batre la seva marca davallant del 45 minuts,  cosa que varen aconseguir amb molta facilitat (un altre any no els deixaré escapar a la sortida...)
En Pauet va córrer la seva cursa amb al·lots un any més majors que ell defensant-se molt bé i fent una mitja de 4'15" el quilòmetre. Va sortir massa tranquil per fer els darrers 500 metres a "tope" passant molts corredors.
Si l'any que ve torna a coincidir un cap de setmana amb el Barça hi haurà moltes opcions per tornar-hi!!
Amb en Sebastià i en Miquel abans de la sortida
a 300 metres de l'arribada
Este fin de semana aprovechando que ibamos a Barcelona a ver al Barça el sábado, hemos ido a la 90 edición de la Jean Bouin. Sebastián de Felanitx, Miquel de Campos y yo hemos hecho la de 10 kms (al final nos han salido 10'2 kms) y Pauet la carrera benjamín con niños mayores que él.
Por mi parte la intención era salir a rodar a 4'50" y forzar los últimos kms, pero el hecho de salir bastante adelante ("sólo" hemos tardado 15" en pasar por el arco de salida) e ir con gente que iba que iba muy fuerte me ha hecho hacer el primer kilómetro a 4'15", una vez aquí he puesto el freno a 4'35"-4'50" hasta que han quedado los dos últimos kilómetros bajando a 4'30" coincidiendo con la cuesta final donde mucha gente ya iba muerta. Finalmente 46'20" de tiempo real haciendo una media de 4'31" y acabando bastante entero con sensaciones de haber forzado lo justo para acabar contento.
Mis compañeros Sebastià y Miquel iban con la idea de batir su marca bajando de los 45 minutos cosa que han conseguido con bastante facilidad (otro año no los dejaré escaparse en la salida...).
Pauet corrió su carrera con chicos un año mayores que él defendiéndose muy bien y haciendo una media de 4'15" el km. Salió demasiado tranquilo para hacer los últimos 500 metros a tope pasando muchos corredores.
Si el año que viene vuelve a coincidir un fin de semana con el Barça, habrá muchas opciones de volver!!
Arribada d'en Pauet amb jo fent-li la foto al fons
Arribada fent la milana...
No tots els dies es pot rodar pels carrers de Barcelona...

2 comentaris: