14 d’octubre 2013

XIII Cursa al Castell d'Alaró 2013

Part del Comando Andratx a Alaró
Ahir varem fer una de les millors curses de muntanya que hi ha a Mallorca: el Castell d'Alaró, perfectament organitzada pels companys de Sa Milana d'Alaró amb un recorregut espectacular.
La vaig fer com part de la setmana de càrrega fent un entrenament de 12'5 kms amb un desnivell de més de 800 metres tant de pujada com de davallada. La pujada la varem fer tira-tira gaudint de tot el recorregut i la davallada em va sorprendre de lo tècnica que era per lo que no vaig forçar gens per no fer patir l'esquena. Els 3 darrers quilòmetres vaig forçar anant a 4'20" de mitja trobant-me bastant fresc al final.
L'any que ve haurem de repetir però ja per millorar marca ara que coneixem el terreny. Na Maria Jesús i na Núria com sempre per endavant i fent podi les dues mentre que en Ramón i n'Elena varen fer de voluntaris.
Molt content de tornar a còrrer amb companys com en Ramón, Maza, Guillem i molts altres!!
En Ramón va tenir una caiguda a la davallada i des d'aquí li dessitjam una ràpida recuperació a la seva ma i que el tornem a veure a les curses!! Ànims!!
Amb en Ramón...
Gaudint de la pujada...
Ayer hicimos una de las mejores carreras de montaña que hay en Mallorca: el Castell d'Alaró, perfectamente organizada por los compañeros de Sa Milana d'Alaró con un recorrido espectacular.
La hice como parte de la semana de carga haciendo un entrenamiento de 12'5 kms con un desnivel de más de 800 metros tanto de subida como de bajada. La subida la hicimos tira-tira disfrutando de todo el recorrido y la bajada me sorprendió de lo técnica que era por lo que no forcé nada para no hacer sufrir la espalda.
Los 3 últimos kilómetros forcé yendo a 4'20" de media encontrándome bastante fresco al final.
El año que viene repetiremos pero ya para mejorar marca ahora que conocemos el terreno. Maria Jesús y Nuria como siempre por delante y haciendo podium las dos mientras que Ramón y Elena fueron de voluntarios.
Muy contento de volver a correr con compañeros como Ramón, Maza, Guillem y muchos otros!!
Ramón tuvo una caida en la bajada y desde aquí le deseamos una rápida recuperación en su mano y que lo volvamos a ver pronto en las carreras!! Ánimos!!
Na MJ de nou al podi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada