09 d’octubre 2013

I'MPOSSIBLE 365: 30 IRONMANS SEGUITS!!!

Abans de començar la natació...
Aquests darrers 30 dies el nostre company Jose Manuel ha començat un nou repte: I'mpossible 365 o lo que és el mateix: 30 Ironmans seguits i 60 Ironmans en 365 dies!! Espectacular!!
Com s'ha pogut seguir al FaceBook fa un parell de dies va finalitzar el seu 30é Ironman seguit a Itàlia amb tot tipus d'incidents (caigudes, fred, pluja torrencial, lesions, etc.) que ho va fer més èpic encara i que ens va demostrar que en Jose Manuel està fet d'una altra pasta: la dels cracks solidaris ja que el que tregui d'aquest projecte és per una causa humanitària a un poble de Guatemala (Panajachel) i una acció social amb la gent del carrer de Palma.
Els que ja el coneixem teníem la certesa que ho podria aconseguir i, a més, segur que farà els 30 que li resten per fer.
Al següent enllaç teniu tota l'informació: impossible365
Sort i força Jose Manuel!!
Al diari Marca
Avituallament durant la cursa en bici...
Estos últimos 30 días nuestro compañero y amigo Jose Manuel ha comenzado un nuevo reto: I'mpossible 365 o lo que es lo mismo: 30 Ironmanes seguidos y 60 Ironmanes en 365 días!! Espectacula!!
Como se ha podido seguir en el FaceBook hace un par de días que finalizó su 30º Ironman seguido en Italia con todo tipo de incidentes (caidas, frio, lluvia torrencial, lesiones, etc.) que lo hizo aún más épico y que nos demostró que Jose Manuel está hecho de otra pasta: la de los cracks solidarios ya que lo que saque de este proyecto lo destinará a un pueblo de Guatemala (Panajachel) y una acción social con la gente de la calle de Palma.
Los que ya lo conocemos teníamos la certeza de que lo podría conseguir y, además, seguro que hará los 30 que le faltan por hacer.
En el siguiente enlace tenéis mas información: http://impossible365.com/es/proyecto
Salud y fuerza Jose Manuel!!
Es "pepino"...
Durant la cursa...
A l'arribada amb n'Artur
Lloc de canvi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada